شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه تارت لیموی فرانسوی

دستور تهیه تارت لیموی فرانسوی

یکشنبه 17 دى 96       دستور سرآشپز
دستور تهیه تارت لیموی فرانسوی


لیمو ترش و اسانس آن منبع سرشاری از ویتامین ث است و به دلیل داشتن اسید سیتریک، به هضم غذا کمک می‌کند.
اگر شما هم به خوردن دسر بعد از غذا علاقه مندید، تارت لیموی فرانسوی می تواند انتخاب خوبی باشد.

مواد لازم برای کرم تارت لیموی فرانسوی:

تخم مرغ کامل4 عدد
زرده تخم مرغ4 عدد
شکر 100 گرم
آب لیمو ترش 200 میلی لیتر
  پوست لیموی رنده شدهبه مقدار لازم
کره
250 گرم


مواد لازم برای نان تارت: 

آرد2 لیوان
شکر1 قاشق چایخوری
کره سرد200 گرم
نمک¼ قاشق چایخوری
آب سردبه میزان لازم

دستور تهیه نان تارت:

آرد، نمک و شکر را در ظرف یا میکسر ریخته و مخلوط کنید. سپس کره سرد را به تکه های کوچک خرد کرده و مواد اضافه کنید. پس از اینکه تکه های کره کمی با آرد مخلوط شد، چند قاشق آب سرد اضافه کنید تا مواد به شکل خرده نان در بیایند.

خرده های خمیر را روی نایلون ریخته و با نوک انگشت ورز بدهید تا یکدست شود. خمیر آماده را حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.

خمیر را با وردنه پهن کرده و در قالب تارت قرار دهید. کف خمیر را با چنگال در چند نقطه سوراخ کنید و در دمای 175 درجه سانتیگراد، به مدت نیم ساعت بپزید.

دستور تهیه کرم تارت لیموی فرانسوی:

یک ظرف شیشه ای (پیرکس) را روی قابلمه آب در حال جوشیدن قرار دهید، به طوری که بخار آب به ته ظرف شیشه ای برخورد کند.

4 عدد زرده تخم مرغ، 4 عدد تخم مرغ کامل، 100 گرم شکر، 200 میلی‌لیتر آب لیمو ترش و پوست لیموی رنده شده را به ترتیب داخل ظرف شیشه ای بریزید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. در این مرحله، 250 گرم کره را به مواد اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا کرم زرد و لطیفی حاصل شود.

مواد را روی نان تارت ریخته و به مدت 6 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت بپزید.

بعد از سرد شدن تارت می توانید آن را با پودر قند، خامه و برش های لیمو تزیین کنید.


نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «دستور تهیه تارت لیموی فرانسوی» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید