طرز تهیه کیک شکلاتی بدون بیکینگ پودر | قنادی ناتلی
شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز طرز تهیه کیک شکلاتی بدون بیکینگ پودر

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون بیکینگ پودر

یکشنبه 07 مرداد 97       دستور سرآشپز
طرز تهیه کیک شکلاتی بدون بیکینگ پودر

امروز قصد داریم طرز تهیه ۳ نمونه کیک شکلاتی بدون بیکینگ پودر را به شما آموزش دهیم.

بیکینگ پودر یک عمل آورنده است که در صنعت کیک، شیرینی و نان به کار می‌رود. این ماده از ترکیب باز (بیکربنات سدیم) و یک اسید ضعیف به دست می‌آید که می‌تواند باعث ور آمدن خمیر شود.

به دلیل اینکه بیکینگ پودر یک ماده قلیایی است؛ وقتی با اسید معده ترکیب می‌شود می‌تواند باعث بروز مشکلات و ناراحتی‌های معده شود. به همین دلیل متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که از این ماده در رژیم غذایی، کمتر استفاده کنیم.

برای پخت کیک و شیرینی می‌توانید از آب دوغ، ماست ساده، شیره قند، شیر ترش، سرکه و آبلیمو به عنوان جایگزین بیکینگ پودر استفاده کنید.

 

 کیک شکلاتی ساده بدون بکینگ پودر

کیک شکلاتی بدون بکینگ پودر, لاوا چاکلت کیک, کیک شکلاتی, کیک شکلاتی جادویی

 

کیک شکلاتی ساده، یکی از آسان‌ترین و محبوب‌ترین کیک‌هاست. کیک شکلاتی بدون بکینگ پودر سلامتی شما را کمتر به خطر می‌اندازد. می‌توانید این کیک خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کرده و با عزیزانتان میل کنید.

 

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی ساده

کره  ۸ قاشق غذاخوری (در دمای اتاق)
شکر  ۱ پیمانه
تخم‌مرغ ۲ عدد
عصاره وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
آرد ۳/۴ و ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شکلات رنده شده  به مقدار لازم (برای تزیین)
شکلات شیرین ۲۵۰ گرم
خامه غلیط ۱/۲ پیمانه


طرز تهیه کیک شکلاتی ساده

۱- فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کرده و کف قالب کیک را با روغن چرب کنید.

۲- کره و شکر را در یک کاسه بزرگ ریخته و با میکسر به هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. وانیل را اضافه کرده و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید (با اضافه کردن هر تخم‌مرغ، مواد را خوب به هم بزنید و سپس تخم‌مرغ بعدی را اضافه کنید).

۳- آرد را الک کرده و شیر و پودر کاکائو را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. مواد قبلی را به ترکیب جدید اضافه کنید.

۴- کیک را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر بپزید. پس از طی این زمان یک خلال دندان در کیک فرو کنید. اگر کیک به خلال دندان نچسبید می‌توانید آن را از فر خارج کنید. به کیک ۵ دقیقه استراحت دهید و سپس آن را از ظرف خارج کنید و روی قفسه سیمی قرار بدهید.

۵- خامه و شکلات را در یک ماهیتابه کوچک ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را به هم بزنید تا یک مخلوط صاف و یکدست به دست آيد.

این مخلوط را به یک کاسه منتقل کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس آن رو روی کیک ریخته و کیک را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

می‌توانید این کیک شکلاتی بدون بیکینگ پودر و جوش شیرین را به عنوان عصرانه، با چای یا قهوه میل کنید.

بیشتر بخوانید: فیلینگ کیک چیست؟

 

چاکلت لاوا کیک

کیک شکلاتی بدون بکینگ پودر, لاوا چاکلت کیک, کیک شکلاتی, کیک شکلاتی جادویی

چاکلت لاوا کیک یا کیک شکلاتی مذاب، یک دسر ساده و خوش‌طعم است که ظاهری شبیه کیک‌های شکلاتی معمولی داشته، ولی داخل آن شکلات مایع وجود دارد. در اینجا طرز تهیه این کیک شکلاتی بدون بیکینگ پودر را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه چاکلت لاوا کیک

کره بدون نمک ۱/۲ پیمانه
شکلات نسبتا شیرین ۱۷۰ گرم
تخم‌مرغ بزرگ ۲ عدد
شکر قهوه‌ای ۱/۴ پیمانه
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
آرد ۳ قاشق غذاخوری



طرز تهیه لاوا چاکلت کیک

۱- برای تهیه این کیک به ۶ ظرف سرامیکی مخصوص فر نیاز دارید. داخل ظرف‌ها را به کره آغشته کنید.

۲- شکلات‌ها را خرد کنید.

۳- کره را ذوب کرده و شکلات‌های خرد شده را به آن اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا مخلوط کاملا صاف و یکدست شود.

۴- حالا تخم‌مرغ‌ها، شکر قهوه‌ای، عصاره وانیل و نمک را در ظرف دیگری ریخته و به مدت ۴ دقیقه با همزن برقی به هم بزنید تا یکدست و غلیظ شود.

۵- آرد و مخلوط شکلات و کرهء آب شده را به ترکیب بالا اضافه کنید و به آرامی با یک لیسک به هم بزنید.

۶- مخلوط آماده شده را در قالب‌های سرامیکی ریخته و ۸ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید.

فراموش نکنید که ۳/۴ هر قالب را با مایع کیک پر کنید؛ زیرا کیک‌ها در زمان پخت پف می‌کنند.

۷- پس از خارج کردن قالب‌ها از فر، ۵ دقیقه منتظر بمانید و سپس کیک‌ها را از قالب خارج کنید.

می‌توانید روی این کیک‌های خوشمزه را با پودر قند تزئين کرده و آنها را با بستنی وانیلی سرو کنید.

 

بیشتر بخوانید:‌ طرز تهیه پودینگ شکلات نعنا



کیک شکلاتی جادویی

کیک شکلاتی بدون بکینگ پودر, لاوا چاکلت کیک, کیک شکلاتی, کیک شکلاتی جادویی

 

کیک جادویی شکلاتی بدون بیکینگ پودر دارای بافتی نرم و لطیف است. می‌توانید این کیک را به عنوان عصرانه در مهمانی‌های چای و دورهمی‌های دوستانه تهیه و سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی جادویی

تخم‌مرغ ۴ عدد در دمای اتاق
آب ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۳/۴ پیمانه
کره بدون نمک و ذوب شده ۸ قاشق غذاخوری
آرد ۶.۵ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۶ قاشق غذا‌خوری
شیر گرم ۲ پیمانه
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
سرکه ۱ قاشق چایخوری




طرز تهیه کیک شکلاتی جادویی

۱- برای تهیه این کیک شکلاتی بدون بیکینگ پودر، ابتدا فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده و کف قالب کیک را چرب کنید.

۲- زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید. زرده‌ها را در ظرفی بریزید. سپس آب و شکر را به آن اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا رنگ آن روشن و یکدست شود.

۳- کره ذوب شده، عصاره وانیل و نمک را به میکسر اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کره کاملا با مواد دیگر ترکیب شود.

۴- آرد و پودر کاکائو را با هم ترکیب کرده و سه بار الک کنید.

۵- سپس شیر گرم را کم کم به ترکیب آرد و پودر کاکائو اضافه کنید و حسابی به هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. این مواد را به مخلوط شکلات اضافه کرده و مجددا هم بزنید.

۶- سفیده‌های تخم‌مرغ را در یک کاسه خشک بریزید و آنقدر به هم بزنید تا پف کند. سپس سرکه را به آن اضافه کنید.

۷- سفیده تخم‌مرغ را کم کم به مخلوط شکلات اضافه کرده و به آرامی به هم بزنید.

۸- مواد کیک را در قالب ریخته و به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید تا به خوبی بپزد. سپس آن را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن، به صورت مربع برش بزنید و سرو کنید.