دستور تهیه دسر خامه شاتوتی | قنادی ناتلی
شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه دسر خامه شاتوتی

دوشنبه 15 آبان 96       دستور سرآشپز
دستور تهیه دسر خامه شاتوتی

 


مواد لازم برای دسر خامه شاتوتی:

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 1 یا 1/2 قاشق سوپخوری
آب 1/2 پیمانه
شکر 4 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 1/2 پیمانه
پودر ژلاتین 1 قاشق مرباخوری

مواد لازم برای سس دسر خامه شاتوتی:

شاتوت 1 پیمانه
شیر 3 پیمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری
شکر 3 قاشق سوپخوری
شاتوت برای تزئین چند عدد

دستور تهیه دسر خامه شاتوتی:

در قابلمه‌ای مناسب، شکر، آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. سپس به آنها شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

حالا این ترکیب را روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را مرتب هم بزنید تا غلیظ شوند. سپس آن را از روی حرارت برداشته، وانیل و خامه را به آن افزوده و دوباره هم بزنید.

ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی بخار آب کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود (روش بن‌ماری). ژلاتین را به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. حالا آنها را در ظرفی ریخته، در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.

در این فاصله سس شاتوت را آماده کنید. برای تهیه سس، شاتوت را در دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید. شکر و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. آنها را هم بزنید تا کمی غلیظ شوند.

مقداری از دسر بسته شده را در گیلاس‌های پایه‌دار یا ظرف دلخواه بریزید. روی آن مقداری سس شاتوت بریزید. چند عدد شاتوت روی آن بچینید و دوباره مقداری از مواد دسر را روی آن ریخته و با سس و میوه شاتوت تزئین کنید. مدتی دسر را در یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس آن را سرو کنید.

نکاتی برای تهیه دسر خامه شاتوتی:
اگر می‌خواهید برای خود و مهمانانتان سنگ تمام بگذارید؛ لایهء اول این دسر را با ژله شاتوت یا بلوبری پُر کنید و سپس دسر را روی آن بریزید. به این صورت دسر شما سه رنگ می‌شود.