شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه نان خامه‌ای

دستور تهیه نان خامه‌ای

دوشنبه 15 آبان 96       دستور سرآشپز
دستور تهیه نان خامه‌ای

 


 

 مواد لازم برای نان خامه‌ای:

آرد ۲۰۰ گرم
آب ۴۰۰ گرم
روغن مایع ۸۰ الی ۱۰۰ گرم
شربت بار یک قاشق غذاخوری یا عسل یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری سرخالی
تخم مرغ ۵ عدد
 

دستور تهیه نان خامه‌ای:

ابتدا آرد و بگینگ پودر را الک کرده و جدا بگذارید. سپس داخل ماهیتابه آب ریخته و روی شعله متوسط گاز قرار بدهید. سپس روغن مایع را اضافه کنید. به محض اینکه شروع به جوشیدن کرد؛ باید سرعت عمل داشته باشید. آرد را داخل آب جوش بریزید و به سرعت هم بزنید. خمیر را به مدت ۵ الی ۷ دقیقه بپزید و در این مدت به طور مرتب مواد را بهم بزنید تا کاملا خمیر پخته شود. به دلیل آنکه تمام پف خمیر و پوکی داخل خمیر به پختن خمیر بستگی دارد آن را با قاشق چوبی هم بزنید.
 
بیشتر بخوانید: دستور تهیه تارت لیموی فرانسوی

بعد از آماده شدن، خمیر را روی یک سطح صاف پهن کنید تا سرد شود، سپس با کف دست خوب ورز دهید. حالا شربت بار یا عسل را اضافه و مخلوط کنید و تخم مرغ‌ها را هم از قبل شکسته و داخل ظرف آماده بگذارید. تخم مرغ‌ها را به مقدار کم، به خمیر سرد شده اضافه کنید و با دست ورز دهید.
 
حواستان باشد که تخم مرغ را کم کم اضافه کنید. چندین بار تکرار کنید تا خمیر صاف شود.


مراحل کار تمام شد. حالا مواد را داخل قیف با ماسوره ساده بریزید و بافاصله ۵ سانت، داخل سینی بچینید. فر را با حرارت ۲۱۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و اگر احساس کردید فر خیلی داغ است، می توانید در فر را کمی باز بگذارید. بعد از آنکه نان‌ها پخت، کافی است آن را از فر بیرون بیاورید و بعد از سرد شدن، زیر نان‌ها را به اندازۀ کوچکی سوراخ کنید و با خامه فرم گرفته یا حلوا پر کنید.
 
نکته:
 اگر خمیرتان سفت بود؛ بعد از اینکه تخم مرغ‌ها تمام شد می‌توانید تا نصف استکان آب به آن اضافه کنید.

فیلم آموزشی تهیه نان خامه‌ای

 

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «دستور تهیه نان خامه‌ای» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید