دستور تهیه موس آلبالو به زبان ساده | قنادی ناتلی
شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه موس آلبالو به زبان ساده

یکشنبه 16 اسفند 94       دستور سرآشپز
دستور تهیه موس آلبالو به زبان ساده

مواد لازم برای تهیه موس آلبالو

 

آلبالو (بدون هسته) ۵۰۰ گرم
شکر‌(نرم و دانه ریز) ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین  ۱ و ۱/۲ قاشق سوپخوری
آب ۲۵۰ میلی‌لیتر
خامه (شیرین شده) ۱ پیمانه
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
شربت آلبالو ۱/۲ پیمانه

 

طرز تهیه موس آلبالو

 آلبالوها را در مخلوط کن مخلوط کنید. پس از اینکه به شکل پوره درآمدند، آن را از صافی رد کنید؛ شکر و پودر یا ورق ژلاتین را در قابلمه‌های مناسب بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. آب را به مخلوط شکر افزوده و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و پس از اینکه شکر و ژلاتین کاملاً در آب حل شدند، آن را از روی حرارت بردارید.

پوره آلبالو را به مخلوط بالا اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید کاملاً سرد شود. خامه شیرین شده را در ظرفی جداگانه بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً فرم بگیرد؛ مخلوط آلبالو را به تدریج به خامه شیرین و فرم گرفته اضافه کنید و با لیسک (قاشق پلاستیکی) هم بزنید. در مرحله آخر، وانیل را به آن افزوده و مجدداً هم بزنید.
مواد آماده شده را در قالبی مناسب بریزید و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. پس از این مدت، موس را از یخچال بیرون آورید و در ظرف مورد نظر برگردانید و روی آن را با خامه شیرین و فرم گرفته و شربت آلبالو تزیین و سرو کنید