شما اینجا هستید مجلهفروش ویژه و تخفیف ها طرز تهیه شکلات پودری

طرز تهیه شکلات پودری

یکشنبه 06 دى 94       فروش ویژه و تخفیف ها
طرز تهیه شکلات پودری
یکی از محصولات ناتلی، کیک شکلاتی پودری است، که از قضا مشتریان کمی هم نداره! شاید دلتون بخواد خودتون یک بار امتحان کنید و توی خونه درستش کنید... زرده تخم‌مرغ‌ها را از سفیده جدا کرده و سفیده را درون ظرف جداگانه هم می‌زنیم تا پف نموده و از ظرف نریزد، سپس شکر را طی سه مرحله به آن اضافه کرده و آنقدر هم می‌زنیم تا سفیده پف کرده و شکر تمام شود. بعد زرده‌ها را اضافه می‌کنیم و حدود پنج دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم. در این مرحله آب و روغن را اضافه کرده و با همزن دستی هم می‌زنیم. آرد، بیکینگ‌پودر، وانیل و 30 گرم پودر کاکائو را با هم سه بار الک کرده، کم‌کم به مواد اضافه می‌کنیم و به حالت دورانی هم می‌زنیم. مواد را درون دو قالب که یکی از آنها دارای ارتفاع 10 سانتی‌متری و دیگری 23 سانتی‌متر است می‌ریزیم و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار می‌دهیم. بعد از پخته شدن کیک‌ها، کیک کوچک‌تر را از قالب در آورده، تکه‌تکه کرده و درون سینی فر قرار می‌دهیم تا سرد شده و کمی خشک شود. کیک بزرگ‌تر را از ارتفاع به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم، لایه زیرین کیک را برمی‌گردانیم. خامه فرم گرفته و سفت شده را با پودر کاکائو و نسکافه مخلوط نموده و با آن روی کیک را خامه‌کشی می‌کنیم، سپس لایه دوم را روی کیک قرار داده و تمام سطح آن را با خامه می‌پوشانیم. سطح روی کیک باید یک سانتی‌متر خامه داشته باشد. دور تا دور کیک را به خامه آغشته کرده و با کاردک صاف می‌کنیم. در این مرحله کیک کوچک‌تر را آسیاب کرده و به ذرات پودری تبدیل می‌کنیم، سپس با این پودر تمام سطح کیک و دور تا دور آن را می‌پوشانیم، به طوری که تمام اطراف و روی کیک پر از پودر شود و البته سطح روی کیک از پودر بیشتری برخوردار باشد. کیک را به مدت سه تا چهار ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم.

برچسب ها:


natliofficial
ساعات کاری فروشگاه: شنبه تا جمعه از 7 صبح تا 11 شب
فروشگاه در روزهای تعطیل باز است.
صدای مشتری (VOC)
تلفن انتقادات: 88517068
پیامک انتقادات: 3000909068