شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز آشنایی با روش تهیه روغن جوشی (غذای محلی کرمان)

آشنایی با روش تهیه روغن جوشی (غذای محلی کرمان)

دوشنبه 08 آبان 91       دستور سرآشپز
آشنایی با روش تهیه روغن جوشی (غذای محلی کرمان)
روغن جوشی یکی از نان‌های سنتی و محلی مخصوص کرمانی‌هاست.


مواد لازم

 
آرد ---> یک کیلو
خمیر مایه ---> به اندازه انار کوچک
زردچوبه ---> یک قاشق مرباخوری
نمک ---> به مقدار کافی
جوش شیرین ---> یک قاشق چای‌خوری
تخمی (شنبلیله،خشخاش،زیره، گل خشت، سیاه‌دانه و گشنیز) ---> 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

* خمیر مایه را در 2 لیوان آب حل کرده تفاله آن را صاف کنید.
* نمک، زردچوبه و تخمی را داخل آنها بریزید.
* بعد آردها را هم اضافه کرده و خمیر کنید کم‌کم آب اضافه کنید تا خمیر سفتی بدست آید.
* سپس خمیر را مشت داده تا کاملاً خمیر جا افتاده شود سپس روی خمیر را با پارچه گرمی بپوشانید چند ساعت نگه دارید.
* پس از جوش شیرین را آب کرده قاطی خمیر کنید و باز مشت داده ربع ساعت نگهدارید تا خمیر کاملاً بالا آمده کمی ترش شود.(ورآمده وآماده پخت گردد)
* بعد خمیر را چانه کرده پهن می‌کنیم و دانه دانه در تابه‌ای که مقدار زیادی روغن دارد می‌اندازیم و زیر و رو می‌کنیم تا سرخ شود.
* ناگفته نماند هر بار که از خمیر چانه می‌گیرید به اندازه یک انار متوسط باشد روغن هم کاملاً داغ و آتش هم تند باشد تا روغن جوشی پف کند (سعی کنید از روغن مایع استفاده کنید) بعد از سرد شدن چنانچه دوست داشته باشید می‌توانید روی آن‌ها شکر بپاشید.

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «آشنایی با روش تهیه روغن جوشی (غذای محلی کرمان)» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید