شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه گراتین سیب‌زمینی

دستور تهیه گراتین سیب‌زمینی

دوشنبه 08 آبان 91       دستور سرآشپز
دستور تهیه گراتین سیب‌زمینی

مواد لازم برای 8 نفر:

خامه ---> 2 پیمانه
شیر ---> یک پیمانه
سیر ---> 7 حبه،‌ کاملا خرد شود.
رزماری ---> مقدار کم
آویشن ---> مقدار لازم
نمک و فلفل ---> مقدار لازم
سیب‌زمینی متوسط ---> 6 عدد،‌ پوست کنده شود
کره ---> 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

• فر را از قبل روی درجه 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
• درون قابلمه‌ای،‌ خامه، شیر،‌ سیر، رزماری، آویشن و نمک و فلفل را روی حرارت کم به مدت 30 دقیقه حرارت داده و کنار بگذارید.
• در این میان، سیب‌زمینی را به صورت نازک برش داده و زیر آب سرد بشویید و آن‌ها را با دستمال خشک کن خوب خشک کنید.
• درون یک ظرف مقاوم به حرارت را با یک قاشق چای‌خوری کره چرب کرده و برش‌های سیب‌زمینی را به صورت یک لایه در کف ظرف بچینید و نیمی از مخلوط خامه تهیه شده را روی آن بریزید. (سعی کنید سیب‌زمینی‌ها را طوری بچینید که لبه‌های آ‌نها کمی روی هم قرار گیرند) این مرحله را دوباره تکرار کرده و مابقی مخلوط خامه را روی سیب‌زمینی‌ها بریزید و از کره باقیمانده به صورت نقطه نقطه روی مخلوط بریزید.
• روی ظرف را با فویل پوشانده و آن را درون فر به مدت 45 دقیقه، حرارت داده سپس روکش فویل را بردارید و تا زمانی که روی آن طلایی مایل به قهوه‌ای شود( حدود 45 دقیقه) دوباره حرارت دهید.

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «دستور تهیه گراتین سیب‌زمینی» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید