دستور تهیه گراتین سیب‌زمینی | قنادی ناتلی
شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه گراتین سیب‌زمینی

دستور تهیه گراتین سیب‌زمینی

دوشنبه 08 آبان 91       دستور سرآشپز
دستور تهیه گراتین سیب‌زمینی

مواد لازم برای 8 نفر:

خامه ---> 2 پیمانه
شیر ---> یک پیمانه
سیر ---> 7 حبه،‌ کاملا خرد شود.
رزماری ---> مقدار کم
آویشن ---> مقدار لازم
نمک و فلفل ---> مقدار لازم
سیب‌زمینی متوسط ---> 6 عدد،‌ پوست کنده شود
کره ---> 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

• فر را از قبل روی درجه 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
• درون قابلمه‌ای،‌ خامه، شیر،‌ سیر، رزماری، آویشن و نمک و فلفل را روی حرارت کم به مدت 30 دقیقه حرارت داده و کنار بگذارید.
• در این میان، سیب‌زمینی را به صورت نازک برش داده و زیر آب سرد بشویید و آن‌ها را با دستمال خشک کن خوب خشک کنید.
• درون یک ظرف مقاوم به حرارت را با یک قاشق چای‌خوری کره چرب کرده و برش‌های سیب‌زمینی را به صورت یک لایه در کف ظرف بچینید و نیمی از مخلوط خامه تهیه شده را روی آن بریزید. (سعی کنید سیب‌زمینی‌ها را طوری بچینید که لبه‌های آ‌نها کمی روی هم قرار گیرند) این مرحله را دوباره تکرار کرده و مابقی مخلوط خامه را روی سیب‌زمینی‌ها بریزید و از کره باقیمانده به صورت نقطه نقطه روی مخلوط بریزید.
• روی ظرف را با فویل پوشانده و آن را درون فر به مدت 45 دقیقه، حرارت داده سپس روکش فویل را بردارید و تا زمانی که روی آن طلایی مایل به قهوه‌ای شود( حدود 45 دقیقه) دوباره حرارت دهید.