اقدامات ناتلی در مواجه با کرونا

شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه کاستارد وانیلی

دستور تهیه کاستارد وانیلی

دوشنبه 08 آبان 91       دستور سرآشپز
دستور تهیه کاستارد وانیلی

مواد لازم برای 2 پیمانه کاستارد

شیر ---> 1 و 1/2 پیمانه
خامه ---> 1/2 پیمانه
شکر ---> 1/3 پیمانه
وانیل ---> 1/2 قاشق چایخوری
زرده تخم‌مرغ ---> 4 عدد
نشاسته ذرت ---> 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
کره به دلخواه ---> 1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه

مرحله 1- زرده تخم‌مرغ، شکر و نیمی از وانیل را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن دستی بزنید تا یکدست شوند.

مرحله 2- نشاسته را به مخلوط زرده ها افزوده و با قاشق بزنید تا نشاسته به خورد مواد برود.
مرحله 3- شیر و خامه را مخلوط کرده، روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید داغ شده ولی بجوش نیاید، سپس کمی از آن را آرام به مخلوط زرده افزوده و هم بزنید، سپس مابقی مخلوط شیر را کم کم افزوده و هم زده تا مایه ای نرم حاصل شود، مایه آماده شده را دوباره روی حرارت ملایم گذاشته، مابقی وانیل را افزوده و مرتبا هم زده تا مایه غلیظ شده و کاستارد آماده شود، در صورت تمایل کره را در این مرحله اضافه کنید.
مرحله 4- کاستارد آماده شده را در صورتیکه برای تزئین ژله، کیک، ترایفل و... مورد استفاده قرار می‌دهید در ظرفی ریخته، روی آن را سلفون کشیده و تا زمان استفاده کردن در یخچال قرار دهید، در صورتیکه کاستارد را تک نفره سرو می‌کنید آن را درون لیوان یا جام بریزید، حدود 1 ساعت در یخچال نگهداری نمائید، سپس به دلخواه تزئین کرده و سرو نمائید.

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «دستور تهیه کاستارد وانیلی» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید

logo-samandehi