شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه ترایفل توت فرنگی

دستور تهیه ترایفل توت فرنگی

دوشنبه 08 آبان 91       دستور سرآشپز
دستور تهیه ترایفل توت فرنگی

مواد لازم برای 6 نفر:

  
کیک اسفنجی یا ساده ---> 300 تا 400 گرم
مربای توت‌فرنگی ---> به مقدار لازم
شربت یا آب توت‌فرنگی ---> به مقدار لازم
توت‌فرنگی تازه ---> 400 گرم، اسلایس یا ریز شده
پودر شکر ---> 1 قاشق غذاخوری
کاستارد وانیلی ---> 500 گرم
خامه فرم گرفته ---> 250 گرم


طرز تهیه

مرحله 1-  کیک را از وسط نصف کرده و بین آن را مربای توت‌فرنگی بزنید، دوباره دو لایه را روی هم قرار دهید، سپس آنها را به صورت مربع برش بزنید.
مرحله 2- توت‌فرنگی‌های برش خورده را در ظرفی ریخته و پودر شکر را روی آنها بپاشید.
مرحله 3- کیک‌های مربعی را بین 6 لیوان تقسیم کرده و درون آنها بگذارید، کمی شربت یا آب توت‌فرنگی را روی آنها بریزید.
مرحله 4- توت‌فرنگی‌ها را اضافه کرده، سپس کاستارد وانیل ر ا افزوده و در آخر خامه را اضافه کنید.
مرحله 5- روی ترایفل را با توت‌فرنگی، برگ نعناع، شکلات و... تزئین کرده، سپس سرو نمائید.

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «دستور تهیه ترایفل توت فرنگی» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید