شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه ترایفل توت فرنگی

دستور تهیه ترایفل توت فرنگی

دوشنبه 08 آبان 91       دستور سرآشپز
دستور تهیه ترایفل توت فرنگی

مواد لازم برای 6 نفر:

  
کیک اسفنجی یا ساده ---> 300 تا 400 گرم
مربای توت‌فرنگی ---> به مقدار لازم
شربت یا آب توت‌فرنگی ---> به مقدار لازم
توت‌فرنگی تازه ---> 400 گرم، اسلایس یا ریز شده
پودر شکر ---> 1 قاشق غذاخوری
کاستارد وانیلی ---> 500 گرم
خامه فرم گرفته ---> 250 گرم


طرز تهیه

مرحله 1-  کیک را از وسط نصف کرده و بین آن را مربای توت‌فرنگی بزنید، دوباره دو لایه را روی هم قرار دهید، سپس آنها را به صورت مربع برش بزنید.
مرحله 2- توت‌فرنگی‌های برش خورده را در ظرفی ریخته و پودر شکر را روی آنها بپاشید.
مرحله 3- کیک‌های مربعی را بین 6 لیوان تقسیم کرده و درون آنها بگذارید، کمی شربت یا آب توت‌فرنگی را روی آنها بریزید.
مرحله 4- توت‌فرنگی‌ها را اضافه کرده، سپس کاستارد وانیل ر ا افزوده و در آخر خامه را اضافه کنید.
مرحله 5- روی ترایفل را با توت‌فرنگی، برگ نعناع، شکلات و... تزئین کرده، سپس سرو نمائید.


natliofficial
ساعات کاری فروشگاه: شنبه تا جمعه از 7 صبح تا 11 شب
فروشگاه در روزهای تعطیل باز است.
صدای مشتری (VOC)
تلفن انتقادات: 88517068
پیامک انتقادات: 3000909068