اقدامات ناتلی در مواجه با کرونا

شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز نکات مهم و ترفندهای طرز تهیه کیک قاشقی بدون ماست

نکات مهم و ترفندهای طرز تهیه کیک قاشقی بدون ماست

یکشنبه 06 بهمن 98       دستور سرآشپز
نکات مهم و ترفندهای طرز تهیه کیک قاشقی بدون ماست

حتما برای شما هم پیش آمده است که بعضی روزها با وجود مشغله ی کاری زیاد هوس پختن یک شیرینی خانگی خوشمزه را کرده باشید، اما به دلیل کمبود وقت از این کار منصرف شوید. متأسفانه امروزه سبک زندگی ما به گونه ای تغییر کرده است که بسیاری از خانم ها دیگر وقت چندانی برای وقت گذراندن در آشپزخانه و پخت انواع کیک ها و شیرینی های رنگارنگ و خوشمزه را ندارند. به همین علت ما تصمیم گرفتیم تا در این مقاله از سایت ناتلی پخت یک کیک خوشمزه را به شما آموزش دهیم که تنها به 30 دقیقه زمان نیاز دارد و با ساده ترین مواد اولیه که در هر خانه ای وجود دارد آماده می شود. با ما همراه باشید تا در ادامه ی این مطلب طرز تهیه کیک قاشقی بدون ماست و نکات مهم و فوت وفن های پخت آن را به شما آموزش دهیم.

نکاتی جالب درباره کیک قاشقی

نکات جالب درباره کیک قاشقی

کیک قاشقی یکی از انواع شیرینی قاشقی است که پخت آن نیاز به زمان زیادی ندارد. این کیک خوشمزه به دلیل اینکه در هنگام پخت آن از قاشق به عنوان پیمانه استفاده میشود به کیک قاشقی معروف شده است. یکی از مزایای مهم پخت این کیک این است که نیاز به فر ندارد و به راحتی میتوان آن را در روغن سرخ کرد. مواد اولیه مورد استفاده در طرز تهیه کیک قاشقی بدون ماست تقریباً شبیه به کیک های ساده است با این تفاوت که تخم مرغ کمتر و بیکینگ پودر بیشتری نیاز دارد.

در پخت این کیک به دلیل آنکه باید در روغن سرخ شود، نیاز به بافت سبکتری داریم به همین علت باید از بیکینگ پودر بیشتری استفاده ‌کنیم. به خاطر داشته باشید پخت کیک قاشقی بدون بیکینگ پودر امکان پذیر نیست و موجب خراب شدن بافت و طعم کیک شما خواهد شد. جالب است بدانید کیک قاشقی به دلیل داشتن پتاسیم، فیبر و سدیم پایین برای بیماران قلبی مناسب است. همچنین این کیک خوشمزه به دلیل آنکه قند بالایی ندارد میتواند به عنوان یک کیک رژیمی خوشمزه مورد استفاده قرار گیرد.

آموزش طرز تهیه کیک قاشقی بدون ماست

طرزتهیه کیک قاشقی بدو.ن ماست
در کیک قاشقی به دلیل استفاده از ماست به عنوان یکی از مواد اولیه اصلی، به کیک ماستی نیز معروف است؛ اما ممکن است برخی از طعم ماست در این کیک زیاد خوششان نیاید. در این صورت شما می توانید از شیر به عنوان جایگزین ماست در پخت این کیک استفاده نمایید و از طعم و مزه بی نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم برای پخت این کیک عبارت‌اند از:

  • شکر⇐  1 لیوان
  • آرد  ⇐ ۲ لیوان
  • شیر ⇐ ۱ لیوان
  • بیکینگ‌پودر ⇐  ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل ⇐⇐⇐‏⇐ ۱ قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ   ⇐⇐ ۲ عدد
  •  روغن به مقدار لازم   

طرز تهیه کیک قاشقی بدون ماست

کیک قاشقی بدون ماست
ابتدا آرد، بیکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید. این کار کمک میکند کیک قاشقی شما بافت پوک تری داشته باشد، سپس تخم مرغ، شیر و شکر را در ظرف مناسب ریخته و به وسیله چنگال خوب هم بزنید. پس از آنکه این مواد کاملاً با یکدیگر ترکیب شدند و مایع یکدست شد ترکیب مواد خشکی که الک کرده اید را به آرامی به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست شوند. غلظت این مواد تقریباً باید مشابه غلظت کاچی باشد یعنی نباید خیلی شل و یا خیلی سفت باشد. در این مرحله در یک ماهیتابه مقداری روغن را گرم می‌کنیم و از مواد آماده شده یک قاشق غذاخوری بر می داریم و به آرامی داخل روغن می‌ریزیم.
  طرز تهبه کیک قاشقی بدون ماست
 دقت کنید هر بار که می خواهید از مواد کیک قاشقی بردارید حتماً اول آن را با قاشق هم بزنید تا مواد ته نشین نشود. هنگامی که مواد خود را گرفت و طلایی رنگ شد می توانید آن ها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. در پایان شما می توانید این کیک های خوشمزه و بی نظیر را با مقداری پودر پسته تزئین نموده و آن‌ ها را سرو نمایید.

نکات مهم و ترفندهای طرز تهیه کیک قاشقی بدون ماست

  • اگر می خواهید کیک های قاشقی شما یک شکل باشند، بهتر است هنگامی که می خواهید مواد را داخل روغن بریزید، ابتدا زیر قاشق را روی لبه ظرف کاملاً تمیز نمایید تا مواد جایی چکه نکنند؛ سپس نوک قاشق را به صورت عمودی به روغن نزدیک کرده و به تابه بچسبانید و اجازه دهید مواد به آرامی داخل روغن ریخته شود. در پایان در صورت نیاز نوک قاشق را درون مواد ریخته شده کمی تکان دهید تا موادتان فرم دلخواه را به خود بگیرد.
  • برای پخت کیک قاشقی توجه داشته باشید که روغن باید گرم باشد یعنی نه خیلی سرد و نه خیلی داغ باشد زیرا روغن داغ باعث می‌شود کیک های شما بسوزد.
  • مقدار موادی که در این دستور طرز تهیه کیک قاشقی بدون ماست آورده شده تقریباً برای 10 نفر کافی است، اما اگر شما قصد دارید کیک قاشقی دونفره بپزید می توانید مواد را به نسبتی که می خواهید کم نمایید.
  • اگر می خواهید کیک قاشقی تان رژیمی باشد می توانید به جای سرخ کردن آن در روغن از روش پخت کیک قاشقی در ساندویچ ساز استفاده کنید. استفاده از این شیوه علاوه بر صرفه جویی در مصرف روغن باعث می شود کیک قاشقی شما بسیار کم کالری‌ باشد. البته شما می توانید از شیوه ی پخت کیک قاشقی با قالب نیز استفاده نمایید. در این روش باید ابتدا قالب را کاملاً چرب نموده سپس مواد کیک را داخل آن ریخته و داخل فری که از قبل گرم نموده اید قرار دهید.
به خاطر داشته باشید کیک قاشقی شیرینی بسیار کمی دارد پس اگر می خواهید کیک قاشقی شیرین تری داشته باشید بهتر است پس از سرخ کردن کیک ها آن ها را داخل شربت قرار دهید.

طرز تهیه شربت برای کیک قاشقی

مواد لازم برای تهیه شربت

آب   ⇐ 1 پیمانه         
شکر  ⇐ 1 پیمانه        
زعفران خشک مقداری
گلاب چند قطره         

طرز تهیه شربت

طرزتهیه شربت برای کیک

ابتدا آب، شکر و گلاب را درون ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید و شکر کاملاً حل شود. سپس زعفران را به آن اضافه کنید تا شربت شما خوش رنگ شود. چند قل که زد و شربت کمی قوام پیدا کرد آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کاملاً خنک شود. توجه داشته باشید که شربت نباید خیلی غلیظ باشد زیرا در این صورت کیک ها شربت را زیاد جذب نخواهند کرد. بهتر است کیک قاشقی را حداقل یک تا دو ساعت پیش از سرو آماده کنید تا کاملاً شهد را به خود جذب نماید. امیدواریم از این دستور طرز تهیه کیک قاشقی مرحله ‌به ‌مرحله استفاده نموده و از آن لذت ببرید.


نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «نکات مهم و ترفندهای طرز تهیه کیک قاشقی بدون ماست» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید

logo-samandehi