ما را در اینستاگرام دنبال کنید

شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز آموزش 6 دستور پخت شیرینی بدون فر و آسان

آموزش 6 دستور پخت شیرینی بدون فر و آسان

سه شنبه 16 مهر 98       دستور سرآشپز
 آموزش 6 دستور پخت شیرینی بدون فر و آسان


خیلی از خانم‌ها علاقه‌مندند که در منزل خودشان شیرینی‌ها را تهیه کنند,
ما در این مقاله درست کردن چند مدل شیرینی بدون فر را به شما عزیزان آموزش می‌دهیم, پس تا انتها با ما همراه باشید.

1. شیرینی کشمشی بدون فرشیرینی کشمشی

مواد لازم برای تهیه کردن شیرینی بدون فر کشمشی

آرد            ⇐ 1 و 2/3 پیمانه
کشمش     ⇐ 1/2  پیمانه
روغن مایع ⇐2/3 پیمانه
وانیل        ⇐ 1/2 قاشق چایی‌خوری
پودر قند    ⇐ 1 و 1/3 پیمانه
تخم‌مرغ    ⇐2 عدد


طرز تهیه کردن شیرینی کشمشی بدون فر

  1. در مرحله اول روغن و پودر قند را با یکدیگر ترکیب می‌کنیم و با همزن برقی هم می‌زنیم,
    سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌ یکی اضافه می‌کنیم و هم می زنیم تا زمانی که پف کند و سبک شود.
    هم می زنیم تا زمانی که پف کند و سبک شود
  2. در مرحله دوم وانیل را اضافه و مخلوط می‌کنیم, سپس آرد و کشمش را به مواد اضافه می‌کنیم و با یکدیگر کاملاً مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.
    آرد و کشمش راد اضافه میکنیم
  3. در مرحله سوم مواد آماده ‌شده را با قیف داخل ماهیتابه چرب به صورت چند تا دایره می‌ریزیم و یا اینکه به‌اندازه یک گردو با قاشق برمی‌داریم و کف تابه می‌چینیم.
    مواد را به کیک اضافه میکنیم

  زیر تابه حتماً شعله‌پخش‌کن قرار دهید و شعله گاز را کم ‌کنید. زمانی که زیر شیرینی‌ها طلایی شد شیرینی شما آماده است.

 2. شیرینی بیسکویتی بدون فر

 شیرینی بیسکویتی بدون فر

مواد لازم برای تهیه کردن شیرینی بدون فر بیسکویتی

بیسکویت پتی بور      ⇐ 4 بسته
پودر کاکائو                ⇐ 3 قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ                    ⇐   2 عدد
بادام‌زمینی یا مغز گردو⇐ 250 گرم
شکر                         ⇐ 3 قاشق غذاخوری
شیر                          ⇐ 1 استکان

طرز تهیه کردن شیرینی بیسکویتی بدون فر:

  1. در مرحله اول بیسکویت‌ها را چهار تیکه کنید، زیاد خرد نکنید که حالت خمیری پیدا نکند. مغز بادام و یا مغز گردو را به بیسکویت‌ها اضافه کنید.
    تخم‌مرغ‌ها را با مقداری وانیل با همزن خوب هم بزنید تا بوی بد تخم‌مرغ‌ها از بین برود، بعد به بیسکویت‌ها اضافه کنید, زمانی که حالت چسبندگی ایجاد شد، مربا (در صورت امکان از مربای سفت استفاده کنید) را به بیسکویت‌ها اضافه کنید.
     بیسکویت‌ها را چهار تیکه کنید
  2. شیر و کاکائو و شکر را با یکدیگر مخلوط‌ کنید و روی شعله گاز قرار دهید تا مخلوط غلیظ شود، زمانی که خنک شد به بیسکویت‌ها اضافه و خوب مخلوط‌ کنید.
      مخلوط شیر و مواد اولیه را به بیسکویت‌ها اضافه
  3. در مرحله سوم یک کاغذ فویل را روی میز کار قرار دهید، روی کاغذ پودر نارگیل بریزید و مواد آماده ‌شده را بر روی پودر نارگیل بریزید، با دست منسجم کنید و از لبه کاغذ آلومینیوم مثل ساندویچ محکم رول کنید,
    مواد رول شده را به مدت حداقل 3 ساعت در فریزر قرار دهید.
    خمیر را رول میکنیم

قبل از مصرف زمانی که شیرینی به دمای محیط رسید به‌دلخواه در پودر نارگیل، پسته و یا کنجد بغلتانید و در ظرف موردنظر بچینید و نوش جان بفرمایید.

3. طرز تهیه شیرینی دانمارکی بدون فر

شیرینی بدون فر دانمارکی

مواد لازم برای تهیه کردن شیرینی بدون فر دانمارکی:

آرد            ⇐   1 لیوان و 3/2 لیوان
تخم‌مرغ     ⇐   1 عدد
شیر ولرم    ⇐ 3/1 لیوان
روغن مایع ⇐ 3/1 لیوان
خمیرمایه   ⇐ 1 قاشق غذاخوری
شکر          ⇐ 3/1 لیوان
بکینگ پودر  ⇐ 3/1 قاشق چایی‌خوری

مواد کرم شیرینی:

آرد     ⇐ 4 قاشق غذاخوری
شیر    ⇐ 3/2 لیوان
شکر   ⇐ 3/2 لیوان
وانیل ⇐ نوک قاشق غذاخوری

مواد شربت شیرینی:

آب     ⇐ 2/1 لیوان
گلاب   ⇐ 1 قاشق گلاب

طرز تهیه شیرینی دانمارکی بدون فر:

  1. شیر ولرم به همراه خمیرمایه و یک قاشق غذاخوری شکر را مخلوط‌ کنید و ده دقیقه استراحت دهید.
    شیر ولرم به همراه خمیرمایه مخلوط‌ کنید
  2. تخم مرغ، باقی مانده شکر، روغن و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط ‌کنید و  با مواد خمیرمایه که آماده ‌شده است مخلوط کنید.
    همه مواد را باهم خوب مخلوط کنید.
  3. آرد را آرام اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد و سپس در ظرف چرب شده به مدت یک ساعت استراحت دهید.
  4. مواد میانی شیرینی دانمارکی، شیر، شکر و آرد را با یکدیگر مخلوط‌ کنید که آرد گلوله نشود، بعد روی حرارت قرار دهید تا کرم‌رنگ و سفت شود به‌طوری‌که وقتی خمیر را برش می‌دهید مواد بیرون نریزد.
    کرم میانی شیرینی
  5. در مرحله پنجم شربت شیرینی را درست کنید. شکر ، آب و گلاب را بگذارید تا بجوشد تا شکر کاملاً حل شود و بعد خاموش ‌کنید.
    شکر ، آب و گلاب را بگذارید تا بجوشد تا شکر کاملاً حل شود
  6. خمیر آماده ‌شده را به دو قسمت تقسیم کنید و قسمت اول را با وردنه به‌ اندازه یک سانت باز کنید و از مواد میانی، داخلش قرار دهید سپس رول کنید و برش دهید.
    با تیکه دوم خمیر هم همین کار را انجام دهید و روی شیرینی‌ها را 1 قاشق غذاخوری پودر قند و یا عسل، یک عدد زرده تخم‌مرغ و یک قاشق غذاخوری زعفران بریزید و به مدت 20 دقیقه بگذارید تا استراحت کند.
    خمیر آماده ‌شده را به دو قسمت تقسیم کنید و قسمت اول را با وردنه به‌ اندازه یک سانت باز کنید
  7. در مرحله آخر تابه را بر روی گاز قرار دهید و شیرینی‌ها را درون تابه قرار دهید و نیم ساعت بگذارید شیرینی‌ها بپزد و بعد پشت‌ورو کنید تا طرف دیگرش هم سرخ شود. در آخر شربت را روی شیرینی‌های داغ بریزید تا به خوردش برود. شیرین آماده است نوش جان بفرمایید.

4. شیرینی شکلات آلمانی بدون فر

شیرینی شکلات آلمانی
مواد لازم برای تهیه کردن این شیرینی بدون فر:

تخم‌مرغ  ⇐ 1 عدد
پوست پرتقال رنده شد⇐  1 قاشق سوپ‌خوری
کره        ⇐ 120 گرم
شکر       ⇐ 2/1 پیمانه
بیسکویت پتی پور ⇐ 100 گرم
گردو خردشده ⇐ 2/1 پیمانه
پودر کاکائو    ⇐ ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه

  1. در مرحله اول کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود.
    پودر کاکائو و کره را روی حرارت آب میکنیم
  2. مرحله دوم تخم‌مرغ و شکر را با همزن هم بزنید و به کره اضافه کنید فقط تا حدی که شکر آب شود.
    تخم مرغ و شکر را به مواد ترکیب شده در مرحله قبل اضافه میکنیک
  3. حال مواد را از روی حرارت بردارید و گردو، بیسکویت و پوست پرتقال را اضافه کنید. اگر موادتان شل بود از بیسکویت پودر شده استفاده کنید.
    گردو, بیسکوییت و پوست پرتقال را اضافه میکنیم.
  4. در مرحله چهارم مواد را در دو عدد پلاستیک فریزر قرار دهید و خوب فشرده کنید و به‌صورت استوانه به مدت 4 ساعت در فریزر قرار دهید.

         بعد از چهار ساعت شیرینی شما آماده است و موقع برش زدن می‌توانید در پودر نارگیل بغلتانید.     

 

5. شیرینی نخودچی بدون فر

شیرینی نخودچی بدون فر
مواد لازم:

آرد نخودچی  ⇐ یک لیوان
هل              ⇐ دو عدد
کره ذوب‌شده ⇐ 2/1 لیوان
شکر             ⇐ یک لیوان

طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر

  1. در مرحله اول آرد نخودچی را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانی که رنگ آرد طلایی شده و عطر خوبی از آرد نخودچی بلند شود،
    سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.
    آرد نخود چی را تفت میدهیم تا طلایی بشود
  2. مرحله دوم شکر و دانه‌های هل را داخل میکسر بریزید تا به شکل پودر شود، سپس همراه با کره ذوب‌شده به آرد نخودچی اضافه نمایید و با دست مخلوط‌ کنید تا به شکل خمیری نرم درآید.
     شکر و دانه‌های هل را داخل میکسر بریزیدو به شکل پودرشودو تا خمیری نرم بدست بیاید
  3. با دست از خمیر تکه‌هایی به‌اندازه یک گردو بردارید و به شکل گرد حالت دهید (می‌توانید روی شیرینی‌ها را کمی مرطوب کنید سپس مقداری خلال بادام یا پودر پسته روی شیرینی‌ها بپاشید),
    حال شیرینی‌ها را داخل ظرف دربسته نگهداری کنید.

نکات مهم:

راز خوشمزه شدن این شیرینی بو دادن آرد نخودچی است یعنی باید به‌اندازه‌ای تفت دهید که بوی خوبی از آرد بلند شود؛ می‌توانید به‌جای کره از روغن جامد هم استفاده کنید اما کره طعم بهتری به شیرینی می‌دهد.

6. طرز تهیه کیک بدون فر

طرز تهیه کیک بدون فر

مواد لازم برای تهیه کیک بدون فر

آرد             ⇐ 2 پیمانه
شیر            ⇐ 1 پیمانه
تخم‌مرغ      ⇐ 3 عدد
بکینگ پودر ⇐ 2 قاشق غذاخوری
شکر           ⇐ 1 پیمانه
وانیل         ⇐ نصف قاشق چایی‌خوری
روغن مایع  ⇐ 1 پیمانه
نمک          ⇐ 1/4 قاشق چایی‌خوری

طرز تهیه کیک بدون فر

  1. آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف مخلوط کرده و از یک الک عبور می‌دهیم. این کار باعث می‌شود آرد شما یکدست شود و بعداً در هنگام پخت، پف بیشتری داشته باشد.آرد را الک میکنیم برای پف بهتر کیک
  2. تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف شکسته و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید. سپس شیر و روغن را هم اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا کف کند.شیر را به مواد اضافه میکنیم
  3. در مرحله سوم آرد و بکینگ پودر را به ‌آرامی به مخلوط تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود.
  4. در مرحله آخر قابلمه تفلون را روی حرارت گاز قرار دهید و با مقداری روغن اطرافش را چرب کنید, مایع کیک را از وسط قابلمه بریزید و درب قابلمه را بگذارید. حدود 40 دقیقه برای پخت کیک زمان دهید و در این زمان بهتر است از دم کنی برای آن استفاده کنید تا عرق کردن درب قابلمه موجب ریختن آب بر روی کیک و تغییر شکل و مزه آن نشود.
    بعد از گذشت این مدت ‌زمان کیک شما آماده است و آن را در ظرف دلخواه خود قرار دهید.

در این مقاله طرز تهیه شیرینی ساده خانگی بدون فر را به شما عزیزان آموزش دادیم. امیدواریم در منزل تهیه و نوش جان بفرمایید.

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب « آموزش 6 دستور پخت شیرینی بدون فر و آسان » امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید

ناتلی؛ قنادی ای با بیش از 80 سال تجربه در صنعت کیک و شیرینی با 9 شعبه در تهـران است. همچنان در خانه بمانید!
مجوز ها
تماس با شعب
سهروردی شمالیپونکدیباجی جنوبینیاورانسهروردی جنوبیمیدان هرویسعادت آبادبومهنپردیس
پیگیری سفارشات اینترنتی:87109208
تلفن شعب:87108
صدای مشتری:88517068