شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز طرز تهیه خامه کیک ؛ برای دغدغه مندان تزئین کیک

طرز تهیه خامه کیک ؛ برای دغدغه مندان تزئین کیک

یکشنبه 07 مهر 98       دستور سرآشپز
طرز تهیه خامه کیک ؛ برای دغدغه مندان تزئین کیک

یکی از دغدغه های دوست داران کیک وشیرینی تزیین کیک است وهمانطور که می‌دانید خامه کیک کاربرد زیادی برای این کار دارد و به دست آوردن خامه ای که نرم، لطیف و دارای بافت مخملی باشد؛ چندان کار آسانی نیست,
اما نگران نباشید چرا که قنادی ناتلی برای شما طرز تهیه خامه کیک را آماده کرده است تا با استفاده از بهترین و کار آمدترین خامه به کیک خود زیبایی ببخشید و در میهمانی ها و شادی هایتان در کنار خانواده یا دوستان از آن لذت ببرید,
پس با ما همراه باشید تا ببینید خامه کیک چگونه درست میشود .

خامه کیک چیست؟ خامه کیک

شما هم ممکن است تا به حال برای تزیین کیکتان به دردسر افتاده باشید و نگران تزیین کیک خودتان باشید. همانطور که می‌دانید در میان موادی که برای تزیین کیک استفاده می‌شود خامه کیک بیشترین طرفدار را دارد چراکه هم طعم خوبی به کیک شما می‌بخشد و هم آن را زیبا می‌کند.

انواع خامه کیک را بشناسیم 

خامه کیک خوشمزه اما پرکالری!

  • خامه کیک قنادی
  • خامه کیک شکلاتی
  • خامه کیک با سفیده تخم مرغ
  • خامه کیک با پودر خامه

 

خامه کیک خوشمزه اما پرکالری!

از آن جایی که خامه کیک جز شیرینی های پرکالری است و دارای مقدار زیادی قند است پس اگر رژیم دارید مصرف زیاد آن برایتان دردسر خواهد شد,
اما استفاده از عسل به جای شکر هم می‌تواند راه حل خوبی برای جایگزینی قند طبیعی به جای قند مصنوعی باشد.

اما خامه کیک چگونه درست میشود؟

⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐

طرز تهیه خامه کیک با قنادی ناتلی

مواد لازم برای طرز تهیه خامه کیک:

  • خامه پرچرب  ---> 250 گرم
  • شکر یا عسل -----> 2 قاشق غذاخوری
  • اسانس یا وانیل -> 1/2 قاشق غذاخوری

مرحله اول

یکی از مهم‌ترین نکاتی که برای تهیه خامه کیک خود باید به آن توجه کنید مربوط به همین مرحله است؛ شما باید ظرفی را که می‌خواهید خامه را در آن تهیه کنید به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا به خوبی سرد شود.

مرحله دوم

خامه و شکر را در ظرفی که قبلا سرد شده بود مخلوط کنید و آن‌ها را تا جایی که خامه به اندازه کافی سفت شود و هنگام وارونه کردن ظرف از آن بیرون نریزد هم می‌زنیم.

خامه و شکر را در ظرفی مخلوط کنید

 

مرحله سوم

در آخر شما می‌توانید با توجه به نوع کیکی که تهیه کرده‌اید و می‌خواهید کیک خوش‌طعمتان را با آن تزیین کنید؛ اسانس مورد نظر را به خامه کیک اضافه کنید.

؛ اسانس مورد نظر را به خامه کیک اضافه کنید.

 

 

توجه: اگر اسانس خاصی مدنظرتان نیست و استفاده نمی‌کنید؛ حتما وانیل به آن اضافه کنید تا عطر و طعم خوبی به خامه شما بدهد.
به همین آسانی و تنها در3 مرحله خامه کیک نرم و لطیف شما آماده است تا با استفاده از آن به کیک خود زیبایی ببخشید و در یک بعد از ظهر تابستانی آن را همراه با دوستان یا خانوادتان نوش جان کنید.

طرزتهیه خامه کیک بدون همزن برقی

اگر در خانه همزن برقی ندارید؛ نگران نباشید قنادی ناتلی طرز تهیه خامه کیک بدون همزن برقی را برای شما آماده کرده است تا بتوانید بدون دردسر و به آسانی خامه کیک موردنظرتان را تهیه کنید.

مرحله اول

ظرفی درب دار را درون فریزر قراردهید تا به مدت حداقل نیم ساعت کاملا سرد شود.

مرحله دوم

خامه و شکر را درون ظرف ریخته و با استفاده از چنگال یا همزن دستی آن‌ها را به خوبی مخلوط کنید. سپس درب آن را بسته و به مدت 20 دقیقه درون فریزر بگذارید.

خامه و شکر را درون ظرف ریخته و به خوبی مخلوط کنید

مرحله سوم

خامه را بعد از گذشت 20 دقیقه از یخچال خارج کنید و دوباره هم بزنید؛ سپس آن را در فریزر قرار دهید. این عملیات را چند بار تکرار کرده و در آخر اسانس دلخواه یا وانیل را به آن اضافه کنید.

افزودن اسانس به مواد
طرز تهیه خامه قنادی با پودر خامه

خامه پوک شده و لطیف که به آن خامه فرم گرفته نیز می‌گویند

این نوع خامه، خامه ای پوک شده و لطیف است که به آن خامه فرم گرفته نیز می‌گویند و شما می‌توانید آن را هم به صورت آماده و در منزل تهیه کنید.
قنادی ناتلی طرز تهیه خامه قنادی با پودر خامه را نیز برای شما آماده کرده است.

مواد مورد نیاز برای تهیه خامه قنادی

  • پودر خامه گیاهی ----------------------> یا قنادی۶-۷ قاشق غذا خوری
  • شیر کاملا سرد یا خامه کاملا سرد --> ۱ فنجان
  • پودرقند ----------------------------------> ۴ قاشق غذا خوری
  • وانیل شکری یا اسانس خوراکی ---> 1/2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خامه قنادی

مرحله اول

ابتدا پودر قند و پودر خامه را با هم مخلوط کنید.

ابتدا پودر قند و پودر خامه را با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم

دراین مرحله شیر یا خامه کاملا سرد شده را به مواد آماده شده اضافه کنید و به خوبی با همزن برقی به مدت 3 دقیقه بر روی دور تند هم بزنید.

 به خوبی با همزن برقی به مدت 3 دقیقه بر روی دور تند هم بزنید

مرحله سوم

بعد از گذشت 3 دقیقه با همزن برقی به مدت 8 دقیقه بر روی دورکند دوباره مواد را با هم به خوبی مخلوط می‌کنیم تا خامه به خوبی فرم گرفته و حالت غلیظ پیدا کند.

خامه به خوبی فرم گرفته و حالت غلیظ پیدا کند

 

نکاتی که هنگام تهیه خامه کیک باید به آن‌ها توجه کنید

کاتی که هنگام تهیه خامه کیک باید به آن‌ها توجه کنید

  • در طرز تهیه خامه کیک ، دقت کنید خامه ای که از آن استفاده می‌کنید، خامه‌ی پرچرب ( بالای 30 درصد) باشد تا خامه کیک شما به اندازه کافی نرم و لطیف شود.
  • اگر ظرفی که خامه را در آن تهیه می‌کنید؛ از جنس چینی، شیشه ای و یا فلزی باشد، بهتر است.
  • هنگام آماده کردن خامه کیک و هم زدن آن توجه کنید که زیاد از حد یا کمتر از مقداری که باید خامه را به هم نزنید چرا که هر دوی این موارد طعم خوب خامه شما را تغییر خواهد داد.
  • قبل از اینکه از خامه پرچرب استفاده کنید حتما آب آن را جدا کنید.
  • اگر قصد دارید خامه را همراه با قیف یا ماسوره برروی کیک خود تزیین نمایید، بهتراست کمی نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خوبی داشته باشد.
  • میزان شکر یا عسل که به خامه خود اضافه می‌کنید، بسته به ذاﺋقه شما دارد و به میزانی که دوست دارید می‌توانید آن را کم یا زیاد کنید.

سخن آخر ناتلی با شما

در این مقاله با طرز تهیه خامه کیک آشنا شدید و همراه ما بودید تا شما را با طرز تهیه انواع آن آشنا کنیم. همانطور که دیدید تهیه آن به مدت طولانی نیاز ندارد اما نیازمند دقت و توجه به نکاتی است که برای شما آماده کردیم, با دقت به آن ها توجه کنید و خامه کیک خود را به آسانی در منزل تهیه کنید.

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «طرز تهیه خامه کیک ؛ برای دغدغه مندان تزئین کیک» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید

logo-samandehi