15% تخفیف ویژه

کیک های یلدایی

شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز طرز تهیه چیز کیک ؛ منبع انرژی برای ورزشکاران

طرز تهیه چیز کیک ؛ منبع انرژی برای ورزشکاران

شنبه 23 شهریور 98       دستور سرآشپز
طرز تهیه چیز کیک ؛ منبع انرژی برای ورزشکاران


چیز کیک یا کیک پنیر جزو کیک هایی است که با میل آن شگفت‌زده میشوید؛

طعمی که انتظارش را ندارید, به همین دلیل است که چیز کیک در بین دسرهای دیگر، عنوان محبوبترین دسر دنیا را به خود اختصاص داده است, در طرز تهیه چیز کیک شما بی نهایت انتخاب پیش رو دارید که باعث میشود بر مبنای ذائقه خود از انواع پنیر، پوره های میوه، شکلات ها، انواع ادویه و آجیل استفاده کنید. این مزیتی است که دنیایی از انتخاب طعم را پیش روی شما قرار میدهد.

چیز کیک به همان اندازه که مفید است، به همان اندازه نیز مقوی و نیرو بخش است.

این را ما نمی گوییم! یونانی های باستان با پختن چیز کیک برای ورزشکاران المپیک به ما ثابت کرده اند که این دسر لطیف، منبع انرژی نیز است.
 قنادی اینترنتی ناتلی می خواهد راحت‌ترین طرز تهیه چیز کیک را به شما ارائه دهد, با ما تازه ترین و متنوع‌ترین طعم ها را تجربه کنید.

چیز کیک چیست؟

چیز کیک چیست؟

چیز کیک را به عنوان دسری لطیف می شناسیم که از چندین لایه تشکیل شده است. بخش اصلی آن را پنیری با بافت نرم تشکیل می دهد. پنیر استفاده شده می تواند پنیر خامه‌ای، ریکوتای تازه، لبنه و یا ماسکارپونه باشد.

لایه زیرینی چیز کیک نیز میتواند بسته به انتخاب شخصی انواع بیسکویت، کرار، خمیر تارت و یا کیک باشد.

 

نکات اولیه برای طرز تهیه چیز کیک

 

  • اولین نکته این است که توجه کنید که چیز کیک ها به دو شیوه درست می شوند: یا به صورت پخته (طرز تهیه چیز کیک با فر) یا غیرپخته (ژلاتینه یا یخچالی).
  • طرز تهیه چیز کیک روش های مختلفی دارد, ولی تفاوت عمده ی چیز کیک های دنیا در نوع پنیری است که استفاده می کنند پنیر یکی از ماده‌های اولیه و بسیار مهم در چیز کیک است.
    برای انتخاب یک پنیر عالی برای درست کردن کیک پنیری، شما میتوانید از هر مارک و برندی که فکر می‌کنید حالت ابریشمی به کیک شما می دهد استفاده کنید.
    در اینجا ما دست شما را برای انتخاب باز می‌گذاریم.
  • برای درست کردن چیز کیک بهتر است از قالب کمربندی استفاده کنید.

مواد لازم :

  • بیسکوئیت   ⇔ 200 گرم

  • پنیر خامه ای⇔ 200 گرم

  • خامه  ⇔  200 گرم

  • کره     ⇔ 150 گرم

  • شکر   ⇔ 100 گرم

  • پودر دارچین ⇔ ۱ قاشق چایخوری

     

     

  • تخم مرغ     ⇔ 3عدد
  • پودر ژلاتین  ⇔ 1 قاشق غذاخوری

  • وانیل          ⇔ 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه چیز کیک با فر پخته مرحله به مرحله

پخت در کیک

  • قبل از شروع کار ابتدا فر را روی درجه 170 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • سپس پودر بیسکویت پتی بور، کره ذوب شده و پودر دارچین را با هم مخلوط کنید.

پودر بیسکویت پتی بور، کره ذوب شده و پودر دارچین

 

  • خمیر بیسکویت را به صورت یک سطح در کف و دیواره ظرف پرس کنید تا زمانی که کیک را برش دادید برای جا به جایی آن مشکلی نداشته باشید, سپس قالب انتخابی را به مدت 5 دقیقه در فریزر قرار دهید.

خمیر بیسکویت را به صورت یک سطح در کف و دیواره ظرف پرس کنید

 

  • پنیر خامه‌ای (ماسکار پونه و یا خامه) را کاملا هم بزنید تا یکنواخت شود و سه عدد تخم مرغ را به آن اضافه کنید.

مواد را  کاملا هم بزنید تا یکنواخت شود

 

  • می توانید بسته به ذائقه خود به خمیر پنیر و تخم مرغ، نشاسته ذرت و یا آرد سفید اضافه کنید, شما چه از آرد سفید کیک استفاده کنید چه از آرد ذرت به عنوان نشاسته کیک، در واقع فرقی نمی کند و این کاملا بسته به ذائقه شماست چون در هر دو حالت بافت پنیر تغییری نمیکند.به خمیر پنیر و تخم مرغ، نشاسته ذرت و یا آرد سفید اضافه کنید

 

  • توجه کنید که دور و زير قالب فویل آلومینیوم بپیچید و قالب کیک را در ظرفی دیگر که حاوی کمی آب است قرار دهید؛
    فویل کمک می کند که آب به خمیر کیک نفوذ نکند و آب کمک می کند که کیک ما صاف و حالتی نرم و بدون ترک داشته باشد؛
    حمام آب باعث می‌شود که کیک شما رطوبت خود را حفظ کند و یک چیز کیک داشته باشید.

 دور و زير قالب فویل آلومینیوم بپیچی

  • عمدتا زمان پخت کیک را 45 دقیقه در فر تخمین می زنند اما تجربه ثابت کرده که زمان پخت وقتی است که کیک کاملا پف کرده باشه و رویش زرد رنگ شده باشد.
    سپس کیک را برای حداقل 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده سرو شود.

نکته مهم: بعد از بیرون آوردن کیک از فر باز هم کیک شل وتلو تلو میخورد.

مرحله آخر

انتقال کیک به ظرف سرو

در آخر، خیلی راحت فویل را جدا کرده و کمربند را باز کنید و کیک را به ظرف سرو منتقل کنید,
و اما برش کیک: برای اینکار باید کارد شما گرم باشد تا خط برش تمیزی بدست بیاید. بعد از هر برش کارد را با حوله ای که در آب داغ فرو کردید تمیز کنید و برش بعدی را بزنید.

طرز تهیه چیز کیک یخچالی با ژله

 چیز کیک یخچالی با ژله

یک بسته بیسکویت پتی بور را پودرکنید و با کره ذوب شده ورز دهید و کف قالب کمربندی که چرب شده بریزید و یک سطح پرس کنید. در داخل فریزر به مدت 15 دقیقه قرار دهید سپس پنیر خامه،  خامه، وانیل، شکر و پودر ژلاتین (حل شده در یک چهارم لیوان آب‌جوش) با همزن به مدت 10 دقیقه هم بزنید و روی بیسکویت پرس شده بریزید.در ادامه طرز تهیه چیز کیک یخچالی با ژله ، بعد از بسته شدن پنیر، بسته به ذائقه خود هر نوع ژله‌ای که با دوست دارید درست کنید و روی قسمت پنیری بریزید و در یخچال قرار دهید. ژله که بست چیز کیک ما آماده‌است. برای تزئین هم می‌توانید از هر کمپوت میوه‌ای که دلخواهتان بود استفاده و سرو کنید.

تاریخچه چیز کیک

شاید باورش برای شما سخت باشد ولی سن چیز کیک به چهار هزار سال رسیده است! شواهد باستانی در دست است که نشان می دهد اولین چیز کیک جهان در جزیره دلوس یونان درست شد و به عنوان شیرینی برای پذیرایی از ورزشکاران المپیک در اولین دوره برگزاری، مورد استفاده قرار گرفته است.
چیز کیک خوشمزه ترین دسری بود که تا آن زمان ورزشکاران المپیک به خود ندیده بودند! در واقع در یونان باستان از چیز کیک به عنوان منبع انرژی یاد می شد به همین دلیل برای نیرو گرفتن ورزشکاران به آن ها چیز کیک دادند.
علاوه بر المپیک، چیز کیک در عروسیها و آیین های مذهبی یونانیان نیز جایگاه ویژه ای پیدا کرد.
بعدها با کشورگشایی امپراتوران رومی، طرز تهیه چیز کیک به سراسر جهان منتقل شد. البته دستور پخت کیک پنیری تغییرات بسیاری پیدا کرد و در هرگوشه از جهان به نحوی پخت می شود.

 

⇐سخن آخر ناتلی با شما

طرز تهیه چیز کیک پنیری ناتلی یکی از راحتترین روشهای پخت است که با اجرای دقیق روش پخت، مزه خوشمزه ترین چیز کیک پنیری را تجربه می کنید.


نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «طرز تهیه چیز کیک ؛ منبع انرژی برای ورزشکاران» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید

logo-samandehi