ما را در اینستاگرام دنبال کنید

شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز طرز تهیه تیرامیسو برای دوست داران قهوه

طرز تهیه تیرامیسو برای دوست داران قهوه

یکشنبه 10 شهریور 98       دستور سرآشپز
طرز تهیه تیرامیسو برای دوست داران قهوه

طرز تهیه تیرامیسو

طرز تهیه تیرامیسو در عین سادگی بسیار پیچیده است.

این پیچیدگی را جدی بگیرید, دسر تیرامیسو نکات بسیار مهمی دارد که با رعایت کردن آنها یکی از خوشمزه ترین دسرهای تیرامیسو را خودتان در خانه می پزید. دسرها یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین خوراکی ها هستند که ‌در ‌پایان یک وعده غذایی مصرف می‌شوند و نمی‌توان از آنها به سادگی گذشت؛
اگر به دنبال یک دسر خوشمز و لذیذ و البته مدرن می گردید دسرهای ایتالیایی از انواع دسر‌هایی هستند که‌ در ایران طرفداران زیادی پیدا‌ کرده اند ‌و ‌محبوبیت زیادی در‌بین مردم دارند, دسر تیرامیسو یکی از پرطرفدارترین دسرهای ایتالیایی در بین مردم ایران است؛
تهیه انواع تیرامیسو با صرف کمی وقت ‌و ‌هزینه به راحتی امکان‌پذیر ‌است,
طرفداران تیرامیسو دیگر نگران نباشید,قنادی بزرگ ناتلی بهترین ‌و‌ ساده ترین طرز تهیه‌ تیرامیسو را مرحله ‌به ‌مرحله برای شما دوستان آماده‌ کرده ‌است.

دسر تیرامیسو از کجا آمد؟دسر تیرامیسو از کجا آمد

دسر تیرامیسو یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که به راحتی میتوانید ‌از‌ آن برای پذیرایی ‌از ‌مهمان‌های ‌عزیزتان استفاده کنید, نوعی دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه‌ و ‌لذیذ که جزو مدرن ترین دسرها به‌شمار می‌رود, تیرامیسو انواع مختلفی دارد اما مواد پایه همه ی تیرامیسو‌ها یکسان است و به راحتی در منزل خود می‌توانید آن ‌را تهیه‌کنید. به این نکته مهم اشاره کنیم که تیرامیسو یکی ‌از ‌دسرهای موردپسند افرادی است که به قهوه علاقه دارند چرا ‌که قهوه یکی از اصلی ترین مواد این دسر به حساب می‌آید.

انواع دسرهای تیرامیسو

•    تیرامیسوی شکلاتی
•    تیرامیسوی بیسکویتی
•    تیرامیسوی لیوانی
•    تیرامیسوی کیکی

دانشنامهٔ آزاد درباره تیرامیسو

تیرامیسو و رژیم!

تیرامیسو و رژیم!
این دسر ایتالیایی پر‌طرفدار یکی ‌از‌ دسرهای بسیار پرکالری است, پس کسانی که رژیم دارند حتما‌ به ‌این نکته توجه کنند ‌و‌آن ‌را فراموش نکنند که این دسر حاوی مقدار زیادی قند است,

اما کسانی که هرکاری می کنند نمی تواند از خوردن این دسر خوشمزه بپرهیزند، استفاده از عسل به ‌جای ‌شکر بهترین راه حل است.

طرز تهیه تیرامیسو بیسکویتی

تیرامیسو بیسکویت
برای پخت این دسر خوشمزه روش‌های متفاوتی وجود دارد، ما سعی میکنیم بهترین ‌و ‌آسان‌ترین روش را برا شما دوستان عزیز ارائه‌ دهیم:

مواد لازم برای تهیه دسر تیرامیسو با بیسکویت

  • قهوه   ⇐⇐ یک لیوان
  • تخم‌مرغ ⇐ ۳ عدد
  • وانیل  ⇐⇐⇐ 1/2 قاشق چایخوری
  • شکر   ⇐⇐⇐ ۷۵ گرم
  • پودرکاکائو ⇐ 1/4 پیمانه
  • بیسکویت لیدی‌فینگر ⇐⇐ ۲ بسته
  • پنیر ماسکار‌پونه  ⇐⇐⇐⇐ ۲۵۰ گرم
  • شکلات رنده‌شده‌ی تیره ⇐  مقداری که سطح مواد رو بپوشاند(سلیقه ای)

مراحل طرز تهیه تیرامیسو

مرحله‌ی اولسفیده تخم مرغ

سفیده و زرده ی تخم مرغ را جدا کنید, سپس سفیده را هم بزنید‌ تا‌ کف کند و شبیه به خامه ی فرم گرفته شود و آن ‌را کنار بگذارید, زرده‌ ی تخم‌مرغ رادر ظرفی ‌با‌ شکر ‌و‌ وانیل آنقدر هم بزنید ‌تا‌ غلیظ شود ‌‌و دقت کنید که ‌بافتی شبیه فوم پیدا‌ کند.

مرحله دوم

مرحله‌ی اول

پودر قهوه‌ را درست کنید ‌و‌ کنار بگذارید تا سرد شود.

مرحله سوممرحله‌ی سوم

پنیر ماسکاپوته را به زرده تخم‌مرغ‌ و‌ شکر اضافه کنید و هم بزنید تا مایعی کاملا یکنواخت، صاف و نرم به دست آید، ‌سپس سفیده‌ی ‌تخم‌مرغ را به‌آن اضافه‌ کنید ‌و ‌دوباره آن ‌را هم بزنید.

مرحله چهارممرحله‌یچهارم

یک لایه بیسکویت را با مقدار کمی قهوه خیس کنید و در ته ظرف موردنظرتان بچینید.

مرحله پنجممرحله‌ی پنچم

روی بیسکویت با مایع تخم‌مرغ و پنیر ماسکارپوته ‌را که آماده کرده بودید، بپوشانید, سپس شکلات رنده‌ شده ‌را روی ‌آن بریزید اگر رنده نکرده اید، روی آن رنده کنید.

مرحله ششممرحله‌ی پنجمی

دوباره یک لایه بیسکویت دیگر ‌را با‌قهوه خیس کرده ‌و مرحله پنجم را ‌دوباره تکرار کنید.
توجه: هر تعداد لایه را به دلخواه خود می‌توانید اضافه کنید.

مرحله هفتمدسر را دریخچال بگذاریم

دسر را در یخچال گذشته و حداقل یک روز یا یک شب باید در یخچال باشد تا‌ کاملا آماده شود.

مراحل طرز تهیه تیرامیسو با کیک

تیرامیسو نهایی

برای تهیه‌ی دسر خوشمزه تیرامیسو با‌کیک کافی ‌است همان مراحل قبل که برای تیرامیسوی بیسکویتی توضیح داده شد، دوباره تکرار شود فقط به‌جای‌ بیسکویت ‌از کیک استفاده‌کنیم.

نکاتی مهم ‌وکلیدی در طرز تهیه تیرامیسو

  • یکی از اشتباهاتی که هر‌فرد ممکن است در تهیه تیرامیسو مرتکب شود، درست هم نزدن تخم مرغ است ک یکی از مراحل مهم است و ‌فرد باید دقت کند و درست هم بزند.
  • برای تهیه تیرامیسو یا هر دسر دیگری‌ از مواد لبنی تازه ‌استفاده کنید، تا‌طعم بهتر‌و‌ لذیذتر و‌بوی مطبوع‌تر داشته‌باشد.
  • یکی دیگر از اشتباهات دیگر که طرز تهیه تیرامیسو بسیار مهم است؛ توجه به این نکته است که سفیده‌ی تخم‌مرغ را آهسته‌ آهسته به مایع اضافه کنیم و این کار را باید با حوصله انجام داد, این کار باید حدود ده دقیقه طول بکشد.
    و به ‌این نکته توجه کنیم که ‌اگر پنیر‌ ماسکارپونه با محیط هم‌ دما شود، هم زدن آن‌ راحت‌تر می‌شود و آسان‌تر یک دست می‌شود.

نکته ‌دیگر از بین بردن هوای بین بافت خامه‌ی سفیده‌ی ‌تخم‌مرغ است. اگر به این نکته توجه کنیم مایعی یکنواخت و بدون پستی بلندی و‌ هموار خواهیم‌ داشت.

  • برای تهیه دسر تیرامیسوی بیسکویتی می‌توانیم از بیسکویت ساقه طلایی، پتی بور یا لیدی فینگر استفاده‌ کنیم.
  • برای اینکه بتوانیم راحت و تمیز تیرامیسو را برش دهیم باید دقت کنیم که بیسکویت را بیش از حد با قهوه خیس نکنیم.
  •   برای اینکه تیرامیسو و خامه رنگی باشند می توانیم مقداری پودر کاکائو به خامه یا مایع مورد نظر اضافه کنیم.
  • دسر تیرامیسو حتی اگر مدت طولانی مثلا یک هفته در یخچال باقی بماند، نه تنها خراب نمی‌شود بلکه خوشمزه‌تر ‌نیز ‌می‌شود.

تزئین کیک و دسر تیرامیسو

تزئین

  • برای تزئین کیک ‌و‌ دسر تیرامیسو روش های متنوعی وجود دارد؛ هر کس باتوجه به ‌سلیقه ‌و علاقه خود می‌تواند آن ‌را ‌تزئین کند.
  • افرادی که به میوه علاقه دارند می‌توانند میوه‌هایی مثل توت‌فرنگی، آناناس و هلو را برش داده و برای تزئین روی کیک یا دسر قرار دهند.
  • استفاده از کاکائو برای تزئین کیک و دسر معمولا مورد پسند بیشتر افراد است, استفاده از کاکائو برای‌ تزئین می تواند به صورت پودرکاکائو، کاکائوی رنده شده، کاکائوی حلقه حلقه شده‌ و غیره باشد
  • استفاده ‌از ‌‌ژله برای تزئین انواع دسرهای تیرامیسو می‌تواند ایده جالبی باشد, ژله علاوه بر رنگ و حالت زیبا باعث خوش طعمی ‌و ‌لذیذتر شدن دسر می شود.
  • مرواریدهای خوراکی در انواع رنگ‌ها، شکل‌ها و طرح‌های متنوع، اسمارتیزهای رنگی رنگی، پودر نسکافه و ... از دیگر موادی هستند که می توانید برای تزئین تیرامیسو از آن‌ها استفاده کنید.
  • خامه و ترکیبات آن از مواد پرکاربرد برای تزئین کیک و دسر تیرامیسو است. حاصل ترکیب خامه با‌رنگ های خوراکی ترکی زیبایی می شود که ‌باعث زیبا شدن هرچه بیشتر انواع دسر تیرامیسو می‌شود.

 

سخن آخر
در این مقاله با انواع تیرامیسو و طرز تهیه‌ی آن به صورت مرحله به مرحله آشنا شدید. امیدواریم از آن لذت برده باشید و با تهیه این دسر در منزل خودتان یا در مهمانی لحظات خوبی را برای خود رقم ‌بزنید.
 پیشنهاد قنادی ناتلی برای شما این است که به نکات کلیدی و مهمی که در تهیه

ی تیرامیسو بسیار مهم هستند و در این مقاله به آن اشاره شده است، بسیار دقت کنید.

 

زمانی که تیرامیسوی شما آماده شده است و آن طعم شیرین را مزه مزه می کنید، تمام خستگی‌تان در خواهد رفت.

 

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «طرز تهیه تیرامیسو برای دوست داران قهوه» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید

ناتلی؛ قنادی ای با بیش از 80 سال تجربه در صنعت کیک و شیرینی با 9 شعبه در تهـران است. همچنان در خانه بمانید!
مجوز ها
تماس با شعب
سهروردی شمالیپونکدیباجی جنوبینیاورانسهروردی جنوبیمیدان هرویسعادت آبادبومهنپردیس
پیگیری سفارشات اینترنتی:87109208
تلفن شعب:87108
صدای مشتری:88517068