شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز طرز تهیه کیک اسفناج؛ کیکی متفاوت‌،‌ خوشمزه‌ و مفید

طرز تهیه کیک اسفناج؛ کیکی متفاوت‌،‌ خوشمزه‌ و مفید

شنبه 26 مرداد 98       دستور سرآشپز
طرز تهیه کیک اسفناج؛ کیکی متفاوت‌،‌ خوشمزه‌ و مفید

طرز تهیه کیک اسفناج

کیک‌ اسفناج کیکی خوشمزه ‌و ‌متفاوت است. اسفناج جزو گیاهان خوراکی ‌است که خواص مفید بسیار زیادی ‌دارد،
به روش‌های مختلف می‌توانیم‌ از ‌اسفناج، این گیاه بی‌نظیر و مفید در تهیه ی کیک استفاده کنیم،

بسیاری ‌از ‌افراد، مخصوصا بچه‌ها ‌از ‌طعم ‌و بوی اسفناج خوششان نمی‌آید. در‌این شرایط راه‌ چاره چیست؟

آیا باید آن‌ را از برنامه غذایی حذف کرد؟ خیر، دیگر نگران نباشد، پیشنهاد قنادی ناتلی به شما کیک‌ اسفناج است.
کیک اسفناج کیکی مفید و مناسب افرادی است که از طعم ‌و‌ بوی اسفناج بدشان می‌آید, امروز قصد‌ داریم در این مطلب شما ‌را با طرز ‌تهیه ی این کیک خوشمزه ‌و خوش رنگ آشنا کنیم,
اگر این کیک را مطابق طرز پخت قنادی اینترنتی ناتلی درست کنید به‌هیچ ‌عنوان بوی آن ‌را احساس نمی‌کنید, با‌ قنادی ناتلی همراه باشید و از‌ آموزش این کیک شیک‌،‌ خاص و متفاوت نهایت لذت را ببرید.

کیک اسفناج،کیکی ‌شگفت‌انگیز

کیکی شگفت انگیز

 

کیکهایی که ‌با استفاده‌ از ‌‌سبزیجات متنوع ‌و‌ مفید درست می‌شوند امروزه طرفداران زیادی پیدا‌ کرده‌ و همه را شگفت زده کرده اند. کیک اسفناج یکی از ‌انواع‌ این کیکها است. همانطور که از نامش مشخص است،
ماده ی اصلی این کیک خوشمزه، گیاه‌ اسفناج ‌است که مفید و سرشار ‌از ‌آهن ‌است،
 اسفناج موجود کیک اسفناجی باعث رنگ سبز متفاوت و فوق العاده زیبا‌ و ‌بافت بسیار نرم آن میشود،
اگر تاکنون این‌ کیک را‌ امتحان نکرده‌اید پیشنهاد‌ می‌کنیم حتما برای یک بار هم‌شده این کیک بی نظیر را امتحان کنید، تا از طعم آن شگفت زده ‌شوید.

یک برگ اسفناج و این همه خواص؟

خواص برگ اسفناج

اسفناج‌ جزء سبزی هایی می‌باشد که دارای خواص ‌و ‌فواید زیادی است، این گیاه سرشار ‌از‌‌ ویتامین E،ویتامین A، ویتامین B ، ویتامین  C، بتاکارون‌، کلسیم، فسفر، سدیم پتاسیم و روی است. این گیاه معجزه گر و مفیددارای خواص زیراست:

  1. خواص ضدسرطانی
  2. رفع سوزش دل
  3. جلوگیری از‌ یبوست
  4. جلوگیری از‌ کم‌خونی
  5. جلوگیری از پوکی استخوان
  6. رگ گرفتگی
  7. فشارخون بالا
  8. جلوگیری‌ از‌ زخم‌معده
  9. سلامتی چشم
  10. درمان جوش و‌ آکنه
  11. استحکام ماهیچه
  12. تنظیم خواب
  13. مدیریت دیابت
  14. پیش‌گیری از‌آسم
  15. کمک ‌‌به هزم
  16. سلامت لثه و ‌مینای دندان
  17. سم‌زدایی و‌ پاک سازی کبد

انواع مختلف کیک اسفناج:

  1.  کیک‌ اسفناج ساده
  2. کیک ‌اسفناج رژیمی
  3. کاپ ‌کیک اسفناج
  4. کیک ‌اسفناج خیس
  5. کیک ‌اسفناج بدون فر
  6. کیک ‌اسفناج با خامه
  7. کیک‌ اسفناجی کرم دار
  8. کیک ‌اسفناجی شکلاتی

کیک ‌اسفناج را می‌توان به ‌روش‌های مختلف تهیه ‌کرد و دستور پخت‌های متفاوتی برای تهیه ی آن وجود‌ دارد، طرز تهیه همه ی انواع کیکهای اسفناجی تا حدودی مشابه ‌است و در نکات ریز با هم فرق می‌کنند، در ادامه مراحل تهیه ‌و ‌نکات مهم و اصلی کیک ‌اسفناجی از نوع ‌ساده ‌را برای شما‌ توضیح می‌دهیم.

 


دستور‌پخت‌ و طرز تهیه کیک ‌ اسفناجی

ستور‌پخت‌ و طرز تهیه کیک ‌ اسفناجی

مواد‌لازم:

  • برگ اسفناج
  • تخم مرغ
  • خامه فرم گرفته
  • روغن مایع
  • وانیل
  • آرد گندم‌ الک شده
  • بیکینگ پودر
  • آب لیمو‌ترش
  • مواد دلخواه جهت تزئین(پسته، گردو، دانه‌ی‌انار و...)

 

تاثیر آرد شیرینی ‌پزی در پخت کیک


 

تهیه کیک سه دقیقه ای در ساندویج ساز

مراحل تهیه ی کیک ‌‌اسفناج

  مرحله اول:

اولین کار در‌تهیه کیک ‌اسفناج آماده‌ کردن پوره‌ اسفناج‌ است.
توجه:  فِر را روشن‌ کرده ‌و روی ‌دمای 175درجه تنظیم کنید تا گرم شود.

تهیه کیک- مرحله اول

مرحله دوم:

در ظرفی مناسب تخم مرغ ‌و شکر را بریزید و آنقدر هم ‌بزنید تا مایعی یک‌ دست و‌ کش‌دار به‌دست ‌آید.

مرحله دوم-تهیه کیک

مرحله سوم:

ابتدا وانیل و سپس روغن را به ‌مخلوط بالا اضافه‌ کرده و دوباره ‌هم بزنید.

مرحله سوم-تهیه کیک

مرحله چهارم:

آب لیموترش را به مخلوط بالا بیفزایید و دوباره‌ هم ‌بزنید تا در‌ آن‌ حل‌ شود.

لیموترش

مرحله پنجم:

در ظرفی دیگر بیکینگ ‌پودر و آرد الک شده را با هم‌ مخلوط کرده و طی چند مرحله آرام‌ آرام به مخلوط بالا افزوده وآنقدر هم‌بزنید تا مایع یکنواخت و یک دست شود.

 

مرحله ششم:

پوره اسفناج آماده‌ شده را‌ به ‌مخلوط آرد و تخم مرغ اضافه ‌کرده و مجددا هم ‌بزنید.

مرحله پنچجم کیک

مرحله هفتم:

درون قالب کیک مورد ‌‌نظر‌،کاغذ ‌روغنی را پهن‌کرده و‌آن ‌را چرب کنید. مایه ی کیک آماده شده ‌را به آرامی در قالب چرب شده بریزید، سپس آن‌ را درطبقه ی وسط فر گذاشته و دمای آن را روی180درجه تنظیم‌کنید.

انتقال مواد کیک به قالب کیک

مرحله هشتم:

پس از مدت ‌زمان 30تا 45دقیقه، و به مدت 10دقیقه در ‌دمای محیط گذاشته تا کمی خنک شده و با محیط هم‌ دما شود. اکنون کیک اسفناجی شما آماده‌ شده است.

 

مرحله نهم:

کیک اماده برش در ظرف سرو

با چاقو کاغذ ‌روغنی را بریده و کیک را از‌ آن جدا‌ کنید و روی تور سیمی گذاشته تا کاملا خنک‌ شود، سپس آن‌ را برش داده و در‌ظرف مناسب برای سرو قرار‌داده و از آن لذت ببرید.

 

 

نکات مهم‌،کلیدی و ضروری در‌تهیه کیک ‌مقوی ‌اسفناج

 

  • فقط از برگ ‌اسفناج استفاده کنید و حتما ساقه‌ های آن را جدا‌ کنید.
  • برای تهیه ی این کیک خوشمزه حتما از اسفناج تازه ‌استفاده کنید تا کیک شما طعم و بافت بهتری داشته‌ باشد. از استفاده اسفناج یخ زده‌ یا‌ کهنه بپرهیزید.
  • هنگام اضافه ‌کردن اسفناج به مایع، بهتر است آن‌ را زیاد هم نزنید.
  • هنگام خارج کردن کیک برای اطمینان از‌ پخت ‌آن، یک خلال ‌دندان را درکیک فرو کنید، اگر مواد کیک به‌آن نچسبد نشان‌‌دهنده ی آماده‌شدن کیک ‌است. ولی اگر مواد کیک به خلال ‌دندان بچسبد، یعنی کیک ما آماده نشده ‌است و باید مدت بیشتر در فر ‌بماند.
  • سعی کنید از ‌آرد مخصوص کیک پذی برای پخت این کیک خوش ‌طعم استفاده ‌کنید.
  • نیم ساعت ‌اول اصلا در فر را باز نکنید، زیرا این کار باعث ‌می‌شود کیک پف‌ نکند.
  • اضافه کردن هل باعث خوش ‌بوتر شدن بیشتر کیک می‌شود. هل را می توانید با وانیل به مایه‌ کیک اضافه کنید.
  • اگر کیک ‌اسفناجی به مدت ‌زیاد در فر‌بماند باعث می‌شود خشک ‌شود. 
  • اندازه قالب کیک باید با مایه ی کیک متناسب باشد و قالب حداقل 5 سانتی متر‌ ارتفاع داشته ‌باشد.
  • برای خوشمزه شدن کیک اسفناج، می‌بایست حتما ‌مراحل ذکر‌شده را به ترتیب رعایت‌ کنید.

روش‌های تهیه پوره‌ی‌ اسفناج

برگ اسفناج تازه

برای آماده کردن پوره ی ‌اسفناج روش های مختلفی وجود ‌دارد که ساده ترین روش آن ‌را برای شما دوستان عزیز آماده کردیم:

  1. ابتدا برگ اسفناج را‌ از ساقه ی آن جدا کنید.
  2. در یک قابلمه چند لیوان آب بریزید و مقدار کمی نمک را داخل آن حل کنید. سپس برگ های اسفناج را داخل قابلمه بریزید تا بپزد.
  3. بعد از پختن اسفناج آن ‌را داخل آبکش بریزید تا آب ‌اضافه ی ‌آن گرفته شود. و سپس آن‌ را با گوشت کوب بکوبید یا در دستگاه غذاساز یا چرخ گوشت بریزید.


تزئین کیک ‌اسفناجی به شیوه ای شیک ‌و مجلسی

تزئین کیک

برای تزئین کیک اسفناج بسته به سلیقه ‌و ‌علاقه می‌توان از مواد متنوع زیادی استفاده کرد.

این کیک خوشمزه‌ و ‌لذیذ را با موادی مانند گردو، پودر گردو، پسته، پودر‌پسته، شکلات ذوب‌ شده، خامه، پودرنارگیل، پودرقند، توت‌فرنگی، پاستیلو کرم‌های‌دیگر و... استفاده کرد.
استفاده از میوه‌های قرمز رنگ مانند دانه‌انار، آلبالو، توت‌فرنگی، گیلاس، هلو‌ و شلیل برای ترئین این کیک بسیار مناسب ‌و جذاب ‌است.
همچنین می‌توان از اسفناج خام برای این کیک خوش‌طعم استفاده‌کرد.

 
کرم کره ای برای تزئین کیک اسفناج
خامه قنادی برای تزئین کیک اسفناج
  تزئین کیک و توصیه های مفید

سخن آخر قنادی ناتلی‌ با شما:

کیک ‌اسفناجی یکی از مفیدترین کیک ها است که می‌توانید آن ‌را تهیه‌کنید و از خواص شگفت انگیز آن بهره‌مند شوید. قنادی اینترنتی ناتلی در این مطلب طرز تهیه‌ی کیک ‌اسفناج عالی ‌و پرخاصیت را به ‌آسان ترین روش ممکن در اختیار شما قرار داده است.

 

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «طرز تهیه کیک اسفناج؛ کیکی متفاوت‌،‌ خوشمزه‌ و مفید» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید

logo-samandehi