شما اینجا هستید مجلهدانستنی ها همه چیز درباره کیک هویج

همه چیز درباره کیک هویج

چهارشنبه 27 دى 96       دانستنی ها
همه چیز درباره کیک هویج


در قرون وسطی به علت گران بودن شیرین کننده‌ها، از هویج و چغندر قند برای تهیه کیک و شیرینی استفاده می شد. اولین دستور پخت کیک هویج در اوایل سال 1827، در یک کتاب آشپزی فرانسوی در انگلستان منتشر شد.

این کیک ترکیبی از آرد، شکر، تخم‌مرغ، کره و هویج رنده شده است که مشابه نان‌ سریع طبخ می‌شود. هویج در حین پخت، نرم و کاراملی شده و به کیک بافت لطیف و متراکمی می‌دهد.

در پخت کیک هویج می‌توان از دارچین، لیمو، گردو، فندق یا کشمش نیز استفاده کرد.

برای تزیین روی کیک معمولا از آیسینگ استفاده می‌شود. آیسینگ مایعی شبیه خامه است که از حل کردن شکر قنادی در آب و ترکیب آن با سفیده تخم مرغ، کره و پنیر خامه ای به دست می آید.

یک لیوان شیر عسل داغ، نوشیدنی مناسبی برای سرو این کیک است.

در هر 100 گرم کیک هویج، 415 کالری وجود دارد.

natliofficial
ساعات کاری فروشگاه: شنبه تا جمعه از 7 صبح تا 11 شب
فروشگاه در روزهای تعطیل باز است.
صدای مشتری (VOC)
تلفن انتقادات: 88517068
پیامک انتقادات: 3000909068