ما را در اینستاگرام دنبال کنید

شما اینجا هستید مجلهدانستنی ها همه چیز درباره کیک هویج

همه چیز درباره کیک هویج

چهارشنبه 27 دى 1396       دانستنی ها
همه چیز درباره کیک هویج


در قرون وسطی به علت گران بودن شیرین کننده‌ها، از هویج و چغندر قند برای تهیه کیک و شیرینی استفاده می شد. اولین دستور پخت کیک هویج در اوایل سال 1827، در یک کتاب آشپزی فرانسوی در انگلستان منتشر شد.

این کیک ترکیبی از آرد، شکر، تخم‌مرغ، کره و هویج رنده شده است که مشابه نان‌ سریع طبخ می‌شود. هویج در حین پخت، نرم و کاراملی شده و به کیک بافت لطیف و متراکمی می‌دهد.

در پخت کیک هویج می‌توان از دارچین، لیمو، گردو، فندق یا کشمش نیز استفاده کرد.

برای تزیین روی کیک معمولا از آیسینگ استفاده می‌شود. آیسینگ مایعی شبیه خامه است که از حل کردن شکر قنادی در آب و ترکیب آن با سفیده تخم مرغ، کره و پنیر خامه ای به دست می آید.

یک لیوان شیر عسل داغ، نوشیدنی مناسبی برای سرو این کیک است.

در هر 100 گرم کیک هویج، 415 کالری وجود دارد.
نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «همه چیز درباره کیک هویج» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید

ناتلی؛ قنادی ای با بیش از 80 سال تجربه در صنعت کیک و شیرینی با 9 شعبه در تهـران است.
مجوز ها
تماس با شعب
سهروردی شمالیپونکدیباجی جنوبینیاورانسهروردی جنوبیمیدان هرویبومهنپردیسسعادت آباد
پیگیری سفارشات اینترنتی:87108 داخلی 208
تلفن شعب:87108
صدای مشتری:87108 داخلی 414