شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه شیرینی زعفرانی

چهارشنبه 17 آبان 96       دستور سرآشپز
دستور تهیه شیرینی زعفرانی




مواد لازم برای شیرینی زعفرانی :

آرد 750 گرم
روغن یا کره 350 گرم
پودر قند 250 گرم
تخم مرغ 2 عدد
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
محلول زعفران 3 قاشق سوپخوری


دستور تهیه شیرینی زعفرانی :

روغن و پودر قند را کاملا با هم مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کرده، سپس وانیل و زعفران را نیز اضافه کنید. آرد را به آرامی به مواد بیفزایید تا خمیر به دست نچسبد. گلوله‌های کوچکی به اندازه فندق از خمیر برداشته، روی سینی قرار دهید و از مهر برای شکل دادن به شیرینی استفاده کنید.
 
اگر قصد دارید این شیرینی را در سه رنگ سفید، کاکائویی و زعفرانی تهیه کنید؛ برای شیرینی سفید، زعفران را از مواد بالا حذف کنید و برای نوع کاکائویی آن، به جای زعفران به مواد بالا پودر کاکائو اضافه کنید. 3 عدد گلوله به اندازه فندق برداشته در دست گرد کنید. کنار هم بگذارید و روی آن را با مهر شکل دهید. این شیرینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه بپزید.

 


natliofficial
ساعات کاری فروشگاه: شنبه تا جمعه از 7 صبح تا 11 شب
فروشگاه در روزهای تعطیل باز است.
صدای مشتری (VOC)
تلفن انتقادات: 88517068
پیامک انتقادات: 3000909068