شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه شیرینی زعفرانی

دستور تهیه شیرینی زعفرانی

چهارشنبه 17 آبان 96       دستور سرآشپز
دستور تهیه شیرینی زعفرانی




مواد لازم برای شیرینی زعفرانی :

آرد 750 گرم
روغن یا کره 350 گرم
پودر قند 250 گرم
تخم مرغ 2 عدد
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
محلول زعفران 3 قاشق سوپخوری


دستور تهیه شیرینی زعفرانی :

روغن و پودر قند را کاملا با هم مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کرده، سپس وانیل و زعفران را نیز اضافه کنید. آرد را به آرامی به مواد بیفزایید تا خمیر به دست نچسبد. گلوله‌های کوچکی به اندازه فندق از خمیر برداشته، روی سینی قرار دهید و از مهر برای شکل دادن به شیرینی استفاده کنید.
 
اگر قصد دارید این شیرینی را در سه رنگ سفید، کاکائویی و زعفرانی تهیه کنید؛ برای شیرینی سفید، زعفران را از مواد بالا حذف کنید و برای نوع کاکائویی آن، به جای زعفران به مواد بالا پودر کاکائو اضافه کنید. 3 عدد گلوله به اندازه فندق برداشته در دست گرد کنید. کنار هم بگذارید و روی آن را با مهر شکل دهید. این شیرینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه بپزید.

 

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «دستور تهیه شیرینی زعفرانی» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید