دستور تهیه کرم کره‌ای | قنادی ناتلی
شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه کرم کره‌ای

چهارشنبه 17 آبان 96       دستور سرآشپز
دستور تهیه کرم کره‌ای


کرم کره‌ای شش نوع مختلف دارد که دو نوع قدیمی‌تر، از ترکیب کره و پایه پودینگی و سه نوع دیگر آن از اضافه شدن کره به پایه مرنگ و جدیدترین کرم کره‌ای نیز که همان باتر کرم آمریکایی است، از مخلوط کردن کره و پودر قند بدست می‌آید.
مهمترین علت محبوبیت باترکریم آمریکایی قدرت این کرم در تزئین است که قابلیت استفاده با همه ماسوره ها رو دارا می باشد.

مواد لازم کرم کره‌ای:

شکر یک لیوان
آرد ۴ قاشق غذاخوری
شیر یک لیوان
کره هم دمای اتاق ۲۰۰ گرم
            
 

دستور تهیه کرم کره‌ای:

آرد را با شیر سرد حل کرده و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. این مخلوط را به آرامی هم می‌زنیم تا غلیظ شود (تقریبا به غلظت حلوا). سپس اجازه می‌دهیم در دمای اتاق خنک شود.

کرهء هم‌دماشده با محیط را آنقدر با شکر می‌زنیم تا شکر کاملا در کره حل شده و به رنگ کرم روشن برسد.

 
وقتی مخلوط آرد و شیر خنک شدند؛ با قاشق به آرامی شکر و کره را اضافه می‌کنیم و با دور تند همزن هم می‌زنیم. بعد از حدود بیست دقیقه هم زدن، کرم کره‌ای آماده می‌شود. می‌توانیم رنگ و اسانس دلخواهمان را به کرم اضافه کنیم. فرم گرفتن این کرم کره‌ای کمی طول می‌کشد، پس صبور باشید.