دستور تهیه بیسکویت ساده وانیلی | قنادی ناتلی
شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه بیسکویت ساده وانیلی

دستور تهیه بیسکویت ساده وانیلی

چهارشنبه 17 آبان 96       دستور سرآشپز
دستور تهیه بیسکویت ساده وانیلی


یکی از برجسته‌ترین خصوصیات بیسکویت، ماندگاری بالای آن است. بیسکویت به دلیل قطر کم و خشک بودن، از عواملی مانند کپک‌زدگی و فساد زودرس مصون است.  

تهیه بیسکویت ساده و خانگی بسیار راحت است. به راحتی می‌توانید این بیسکویت خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن در کنار افراد خانواده لذت ببرید.

 

مواد لازم برای بیسکویت ساده وانیلی: 

 

آرد ۲ پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
کره نرم شده در دمای محیط ۲۰۰ گرم
شکر نصف پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

 

 

دستور تهیه بیسکویت ساده وانیلی:

این دستور بیسکویت، یک دستور سادهء پایه است که می‌توانید بنا به سلیقه خود، مقداری پوست لیمو ترش یا شکلات چیپسی و... به مواد آن اضافه کنید؛ یا پس از پخت با مارمالاد یا شکلات ذوب شده آن را تزیین و سرو کنید.

کره و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید، سپس آرد را به همراه نمک در کاسه‌ای جداگانه الک کرده و به مواد اضافه کنید. توجه داشته باشید که مواد را با دور کند همزن مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر آماده شده را در ظرفی ریخته، روی آن نایلون بکشید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
 

روی سطح کار را آرد پاشی کرده، خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کنید و با کاترِ بیسکوییت یا هر کاتر دلخواه خمیر را قالب بزنید. سپس در یک سینی که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده‌اید گذاشته و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید. 

فر را از قبل با دمای 350 درجه سانتی گراد گرم کنید و بیسکویت‌ها را 8 تا 10 دقیقه (تا زمانی که طلایی شوند) در آن قرار دهید. بیسکوییت‌ها را پس از پخته شدن، از فر خارج کرده و چند دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شوند. سپس روی توری گذاشته تا کاملا خنک شوند.
 


فیلم آموزش تهیه بیسکویت شکلاتی