شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه شیرینی حلقه‌ای نارگیلی

دستور تهیه شیرینی حلقه‌ای نارگیلی

یکشنبه 14 آبان 96       دستور سرآشپز
دستور تهیه شیرینی حلقه‌ای نارگیلی


مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی حلقه های نارگیلی:

 

کره ۱۰۰ گرم
پودر شکر ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
پودر نارگیل ۴۰ گرم
آرد    ۱۱۰ گرم
نمک ۱ پینچ

 


مواد لازم رویه (سس کارامل):

 

شیر عسلی ۲۵۰ گرم
کره ۳۰ گرم
شکر قهوه ای ۲ قاشق سوپخوری
پودر نارگیل یک و یک دوم پیمانه

دستور تهیه شیرینی حلقه های نارگیلی:

کره و  پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه تخم مرغ و وانیلین را بیفزائید و ۲ دقیقه دیگر مواد را هم بزنید. حالا پودر نارگیل، آرد و نمک را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و ۲ ساعت در یخچال نگه دارید. بعد از آن، خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی ۵ میلیمتر باز کنید. با برشگر تو خالی به قطر ۵ سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی حلقه‌ای نارگیلی را به مدت تقریبی  ۱۸-۲۰ دقیقه بپزید.

برای قالب زدن شیرینی حلقه‎ای نارگیلی می‌توانید از قالب دونات یا در قوطی یا کاسه کوچک استفاده کنید.

طرز تهیه مواد رویه:


شیر عسلی، کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. قدری از این سس را کنار بگذارید و باقیمانده‌اش را با پودر نارگیل (مواد رویه) مخلوط کنید.

حالا روی شیرینی‎ها قدری سس کارامل بریزید و از مواد رویه رویش بگذارید.

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «دستور تهیه شیرینی حلقه‌ای نارگیلی» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید