دستور تهیه مافین توت‌فرنگی | قنادی ناتلی
شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه مافین توت‌فرنگی

یکشنبه 14 آبان 96       دستور سرآشپز
دستور تهیه مافین توت‌فرنگی

مواد لازم برای مافین توت فرنگی:

 

آرد ۱و۳/۴ پیمانه
بکینگ پودر ۱/۵ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک  ۱ پنسه
روغن مایع ۱/۳ پیمانه
شکر سفید دانه ریز ۱۷۰ گرم
۱۷۰ گرم ۱ عدد
ماست ۳/۴ پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
توت‌فرنگی خرد شده ۱ پیمانه

دستور تهیه مافین توت فرنگی:

فر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم. شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن می‌زنیم تا کشدار شود. سپس ماست را اضافه و مخلوط می‌کنیم، روغن را هم در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم. آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین را سه بار الک کرده و کم کم به مایه اضافه می‌کنیم. نباید مواد را زیاد هم بزنیم. در آخر توت‌فرنگی‌های خرد شده را اضافه می‌کنیم و مایه‌ی کیک را در کپسول مافین می‌ریزیم.
زمان پخت بستگی به فر دارد و حدود ۲۵ تا ۳۵ دقیقه برای پخت مافین‌ها کافی است.