شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه مافین توت‌فرنگی

دستور تهیه مافین توت‌فرنگی

یکشنبه 14 آبان 96       دستور سرآشپز
دستور تهیه مافین توت‌فرنگی

مواد لازم برای مافین توت فرنگی:

 

آرد ۱و۳/۴ پیمانه
بکینگ پودر ۱/۵ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک  ۱ پنسه
روغن مایع ۱/۳ پیمانه
شکر سفید دانه ریز ۱۷۰ گرم
۱۷۰ گرم ۱ عدد
ماست ۳/۴ پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
توت‌فرنگی خرد شده ۱ پیمانه

دستور تهیه مافین توت فرنگی:

فر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم. شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن می‌زنیم تا کشدار شود. سپس ماست را اضافه و مخلوط می‌کنیم، روغن را هم در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم. آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین را سه بار الک کرده و کم کم به مایه اضافه می‌کنیم. نباید مواد را زیاد هم بزنیم. در آخر توت‌فرنگی‌های خرد شده را اضافه می‌کنیم و مایه‌ی کیک را در کپسول مافین می‌ریزیم.
زمان پخت بستگی به فر دارد و حدود ۲۵ تا ۳۵ دقیقه برای پخت مافین‌ها کافی است.

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «دستور تهیه مافین توت‌فرنگی» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید