شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه حلوای شیر عسلی

دستور تهیه حلوای شیر عسلی

یکشنبه 14 آبان 96       دستور سرآشپز
دستور تهیه حلوای شیر عسلی

مواد لازم برای حلوای شیر عسلی:

 

 آرد گندم یک و یک سوم لیوان
 روغن نصف لیوان
شیر عسلی یک قوطی
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
هل ساییده‌ی نرم یک قاشق چایخوری
گلاب یک چهارم لیوان


دستور تهیه حلوای شیر عسلی:


ابتدا آرد الک شده را داخل قابلمه می‌ریزیم و روی شعله ملایم تفت می‌دهیم تا حدی که کمی تغییر رنگ بدهد و بوی خامی آرد گرفته شود. بعد روغن را اضافه می‌کنیم.
کمی هم آرد را با روغن تفت می‌دهیم سپس از روی حرارت برداشته و هل و گلاب و زعفران و شیر عسلی را اضافه می‌کنیم. فقط در این مرحله باید خیلی تند و سریع هم بزنیم که حلوایمان گلوله گلوله نشود و کاملا یکدست شود. اگر خیلی شل بود خیلی کوتاه روی حرارت می‌گذاریم تا حلوا خودش را جمع کند. سپس حلوا را داخل ظرف‌ ریخته و آن را تزیین می‌کنیم.

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «دستور تهیه حلوای شیر عسلی» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید