شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه کاپ کیک نارگیل و شکلات

دستور تهیه کاپ کیک نارگیل و شکلات

چهارشنبه 10 آبان 96       دستور سرآشپز
دستور تهیه کاپ کیک نارگیل و شکلات

مواد لازم برای کاپ کیک نارگیل شکلاتی:

 

روغن مایع 120 گرم
شکر  175 گرم
تخم مرغ  2 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر نارگیل  100 گرم
آرد  230 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو  20 گرم
ماست خامه‌ای 2 قاشق سوپخوری
آب گرم  1 پیمانه

 

مواد لازم کرم نوتلا:

 

کره 2 قاشق سوپخوری
نوتلا 3 قاشق سوپخوری
پودر قند 3 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه یک قاشق سوپخوری


دستور تهیه کاپ کیک نارگیل شکلاتی:

تخم مرغ‌ها و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا سبک شود سپس روغن مایع و وانیل را افزوده و هم بزنید تا مخلوط شود. ماست خامه‌ای را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس همزن را خاموش کنید.
آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را مخلوط کرده و به تناوب به همراه آب افزوده و با لیسک هم بزنید. در آخر پودر نارگیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد را داخل قالب‌های کاپ کیکی که کاغذ انداخته‌اید، ریخته و در فر از پیش گرم شده با  دمای معمولی قرار دهید.

مواد لازم برای کرم نوتلا را با هم مخلوط کرده و برای تزیین کاپ کیک‌ها از آن استفاده کنید.

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «دستور تهیه کاپ کیک نارگیل و شکلات» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید