دستور تهیه کاپ کیک نارگیل و شکلات | قنادی ناتلی
شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه کاپ کیک نارگیل و شکلات

چهارشنبه 10 آبان 96       دستور سرآشپز
دستور تهیه کاپ کیک نارگیل و شکلات

مواد لازم برای کاپ کیک نارگیل شکلاتی:

 

روغن مایع 120 گرم
شکر  175 گرم
تخم مرغ  2 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر نارگیل  100 گرم
آرد  230 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو  20 گرم
ماست خامه‌ای 2 قاشق سوپخوری
آب گرم  1 پیمانه

 

مواد لازم کرم نوتلا:

 

کره 2 قاشق سوپخوری
نوتلا 3 قاشق سوپخوری
پودر قند 3 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه یک قاشق سوپخوری


دستور تهیه کاپ کیک نارگیل شکلاتی:

تخم مرغ‌ها و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا سبک شود سپس روغن مایع و وانیل را افزوده و هم بزنید تا مخلوط شود. ماست خامه‌ای را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس همزن را خاموش کنید.
آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را مخلوط کرده و به تناوب به همراه آب افزوده و با لیسک هم بزنید. در آخر پودر نارگیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد را داخل قالب‌های کاپ کیکی که کاغذ انداخته‌اید، ریخته و در فر از پیش گرم شده با  دمای معمولی قرار دهید.

مواد لازم برای کرم نوتلا را با هم مخلوط کرده و برای تزیین کاپ کیک‌ها از آن استفاده کنید.