شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه شکلات بیسکویتی

دستور تهیه شکلات بیسکویتی

پنجشنبه 04 آبان 96       دستور سرآشپز
دستور تهیه شکلات بیسکویتی

مواد لازم شکلات بیسکویتی:

 

شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور ۲۰ عدد
کره ۴۰ گرم
شکر ۳-۴ قاشق غذا خوری
خامه‏ صبحانه ۱ قاشق غذا خوری
شیر عسل یا عسل ۱ قاشق غذا خوری


زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
۱- کره را روی شعله خیلی کم ذوب می‌کنیم (همه مراحل را می‌توان به روش بن ماری انجام داد).
۲- شکر را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا خوب حل شود.
۳- خامه صبحانه و شیر عسل (یا عسل) را به مواد اضافه می‌کنیم.
۴- شکلات تلخ را نیز به مواد اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا مخلوط یکدست و روانی به دست آید.
۵- ۲۰عدد بیسکویت پتی بور معادل حدود 80 گرم را کمی خرد کرده و با شکلات مخلوط می‌کنیم، دقت کنید که بیسکوییت‌ها له نشوند.
۶- حدود ۵ دقیقه صبر می‌کنیم تا مخلوط کمی خنک شود؛ سپس آن را درون کیسه فریزر می‌ریزیم و به شکل استوانه درمی‌آوریم. بعد داخل فریزر قرار می‌دهیم.
۷- بعد از حدود ۲ ساعت از فریزر خارج می‌کنیم و با چاقوی اره‌ای تیز برش می‌زنیم.

سایر نکات شکلات بیسکویتی:

می‌توانید به جای شکلات تلخ از شکلات شیرین استفاده کنید و شکر را حذف کنید. میزان شکر بستگی به درصد تلخی شکلاتتان دارد. می‌توانید از گردوی نگینی خرد شده هم داخل موادتان استفاده کنید.

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «دستور تهیه شکلات بیسکویتی» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید