دستور تهیه شکلات بیسکویتی | قنادی ناتلی
شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه شکلات بیسکویتی

پنجشنبه 04 آبان 96       دستور سرآشپز
دستور تهیه شکلات بیسکویتی

مواد لازم شکلات بیسکویتی:

 

شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور ۲۰ عدد
کره ۴۰ گرم
شکر ۳-۴ قاشق غذا خوری
خامه‏ صبحانه ۱ قاشق غذا خوری
شیر عسل یا عسل ۱ قاشق غذا خوری


زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
۱- کره را روی شعله خیلی کم ذوب می‌کنیم (همه مراحل را می‌توان به روش بن ماری انجام داد).
۲- شکر را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا خوب حل شود.
۳- خامه صبحانه و شیر عسل (یا عسل) را به مواد اضافه می‌کنیم.
۴- شکلات تلخ را نیز به مواد اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا مخلوط یکدست و روانی به دست آید.
۵- ۲۰عدد بیسکویت پتی بور معادل حدود 80 گرم را کمی خرد کرده و با شکلات مخلوط می‌کنیم، دقت کنید که بیسکوییت‌ها له نشوند.
۶- حدود ۵ دقیقه صبر می‌کنیم تا مخلوط کمی خنک شود؛ سپس آن را درون کیسه فریزر می‌ریزیم و به شکل استوانه درمی‌آوریم. بعد داخل فریزر قرار می‌دهیم.
۷- بعد از حدود ۲ ساعت از فریزر خارج می‌کنیم و با چاقوی اره‌ای تیز برش می‌زنیم.

سایر نکات شکلات بیسکویتی:

می‌توانید به جای شکلات تلخ از شکلات شیرین استفاده کنید و شکر را حذف کنید. میزان شکر بستگی به درصد تلخی شکلاتتان دارد. می‌توانید از گردوی نگینی خرد شده هم داخل موادتان استفاده کنید.