دستور تهیه کیک یزدی | قنادی ناتلی
شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور تهیه کیک یزدی

چهارشنبه 03 آبان 96       دستور سرآشپز
دستور تهیه کیک یزدی

دستور تهیه کیک یزدی

 

تخم مرغ سه عدد
شکر  یک و نیم پیمانه
روغن  یک پیمانه
شیر  یک پیمانه
آرد سه پیمانه
پودر هل نصف قاشق چایخوری
گلاب  سه قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
جوش شیرین یک قاشق چای خوری
خمیر مایه یک قاشق چای خوری
کنجد برای تزئین روی کیک یزدی

طرز تهیه کیک یزدی خانگی:

گلاب را روی حرارت، کمی گرم می‌کنیم و در یک ظرف غیر فلزی می‌ریزیم. بعد خمیر مایه و نصف قاشق چایخوری شکر را به آن اضافه می‌کنیم. روی آن را می‌پوشانیم و حدود ده دقیقه در جای گرم می‌گذاریم تا عمل بیاید.

دراین فرصت، تخم مرغ و شکر و هل را با همزن خوب هم می‌زنیم و سپس روغن و بعد شیر را اضافه می‌کنیم و کاملا هم می‌زنیم.
خمیر مایه‌ی به عمل آمده را اضافه می‌کنیم و با همزن هم می‌زنیم. آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم الک می‌کنیم. در دو مرحله آرد را به مایه کیک یزدی اضافه می‌کنیم و با لیسک در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم.
کپسول‌های کیک یزدی را در قالب می‌گذاریم و نصفش را از مایه پر می‌کنیم (مایع در زمان پخت پف می‌کند) و در انتها روی آن کنجد می‌پاشیم.
کپسول‌ها را در فر از قبل گرم شده و با درجه ۱۷۵ حدود ۲۰ دقیقه می‌پزیم. بعد از پخت، کیک یزدی را داخل ظرف در بسته بیرون یخچال نگه دارید.