شما اینجا هستید مجلهاخبار ناتلی آشنایی با سری محصولات نان فروشگاه‌های ناتلی (قسمت دوم)

آشنایی با سری محصولات نان فروشگاه‌های ناتلی (قسمت دوم)

سه شنبه 25 مهر 96       اخبار ناتلی
آشنایی با سری محصولات نان فروشگاه‌های ناتلی (قسمت دوم)

سری نان‌های آچما

سری نان‌های آچما با مغزی‌های متفاوت و خوشمزه قابل تهیه در فروشگاه‌های ناتلی با عطری دلپذیر برای وعده‌های مختلف قابل استفاده است. نان آچما یکی از انواع نان‌های مخصوص و خوشمزه کشور ترکیه است. قبلا در بخش آشپزی روش دیگری برای تهیه این نان تقدیم شما عزیزان شد و این بار طرز پخت نان آچما با ارده و گردو را خواهید دید که این دو باعث مقوی‌تر شدن این نان می‌شود.



مواد لازم برای تهیه نان آچما

شیر ۱۲۵ میلی لیتر
مخمر ۱ قاشق سوپخوری سر پر
ماست  ۵۵ گرم
شکر ۳ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم

 


مواد میانی

 

ارده ۴ قاشق چایخوری
کره ذوب شده ۵۰ گرم
شکر ۱۲۰ گرم
گردو پودر شده ۱ پیمانه


 

روش پخت نان آچما:

شیر ولرم را با یک قاشق شکر و مخمر مخلوط کرده و بگذارید تا پف کند. در ظرف جداگانه تخم مرغ، بقیه شکر، روغن، ماست، وانیل و نمک را کمی با مفتول زده، سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.
سپس خمیر نان آچما را کمی ورز داده و بگذارید به مدت یک ساعت استراحت کند. سپس روی سطح کار را پودر نشاسته پاشیده ، خمیر را به ۳ چانه مساوی تقسیم کنید. خمیر را پهن کرده و مقداری مواد روی نان ریخته سپس لایه دوم نان، به ترتیب تا لایه سوم را به همین ترتیب پر می‌کنیم.
خمیر را به برش‌های ۲ سانتی برش زده و به شکل شکلات می‌پیچیم. خمیر را مجدد بیست دقیقه استراحت  می‌دهیم. سپس روی نان را تخم مرغ مالیده و با گردو و پسته تزیین کنید.
خمیرها را داخل فر بگذارید در دمای ۱۸۵ درجه به مدت نیم ساعت بپزید.


نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «آشنایی با سری محصولات نان فروشگاه‌های ناتلی (قسمت دوم)» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید