شما اینجا هستید مجلهفروش ویژه و تخفیف ها دستور تهیه تارت ژله بستنی با نان‌های تارت نانالی

دستور تهیه تارت ژله بستنی با نان‌های تارت نانالی

یکشنبه 16 اسفند 94       فروش ویژه و تخفیف ها
دستور تهیه تارت ژله بستنی با نان‌های تارت نانالی

مواد لازم برای تهیه تارت ژله بستنی

 

آب جوش نصف لیوان
پودر ژله آلبالو نصف بسته
بستنی وانیلی ۱۲۰ گرم
مارمالاد آلبالو به میزان لازم
آلبالو به میزان لازم
نان تارت نانالی یک عدد

 

طرز تهیه تارت ژله بستنی

نصف لیوان آب جوش را در ظرفی ریخته، نصف بسته پودر ژله آلبالو را کم کم به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم. بعد یک لیوان بستنی وانیلی (120 گرم) را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مایع یکدست و غلیظ شود.
ژله بستنی را روی تارت‌ها ریخته و آن را صاف می‌کنیم و حدود یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا سفت شود.
سپس مارمالاد آلبالو را روی آنها ریخته و با آلبالوی درسته روی تارت را تزئین می‌کنیم. اگر به خاطر فصل به آلبالو دسترسی ندارید، می‌توانید از تکه‌های پرتقال استفاه کنید. دقت کنید که شما می‌توانید با توجه به ذائقه‌ی خود به جای ژله پرتقال و آلبالو از طعم‌های دیگر استفاده کنید.

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «دستور تهیه تارت ژله بستنی با نان‌های تارت نانالی » امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید