دستور پخت پاپ کیک | قنادی ناتلی
شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز دستور پخت پاپ کیک

دستور پخت پاپ کیک

شنبه 01 اسفند 94       دستور سرآشپز
دستور پخت پاپ کیک

مواد تشکیل دهنده پاپ کیک

 

کیک پخته شده به میزان لازم
پنیر خامه‌ای ۱۲۰ گرم
شکلات آب شده یا دیگر مواد تزیینی به میزان لازم

 

 کیک پخته شده را ببرید و درون یک کاسه بریزید و هم بزنید، سپس پنیر خامه‌ای (120 گرم) را اضافه کنید و بزنید تا خوب مخلوط شوند. کیک را به شکل توپ‌هایی به قطر 5/2 سانتی متر گوله کنید. یک چوب آب‌نبات در هر توپ فرو کنید و آنها را 30 دقیقه داخل سینی فر داخل فریزر قرار دهید.
توپ‌ها را در شکلات آب شده فرو ببرید سپس بلافاصله روی آن را با مواد تزئینی کیک تزئین کنید و شکلات‌ها را داخل سینی فر بچینید. روی آنها را بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد.

طرز تهیه پاپ کیک
طرز تهیه پاپ کیک
طرز تهیه پاپ کیک
طرز تهیه پاپ کیک