شما اینجا هستید مجلهدانستنی ها 5 روش برای جایگزین کردن کره در پخت‌وپز

5 روش برای جایگزین کردن کره در پخت‌وپز

چهارشنبه 14 بهمن 94       دانستنی ها
5 روش برای جایگزین کردن کره در پخت‌وپز

آوکادو

آوکادوی له شده بهترین جایگزین کره در تهیه شیرینی‌ها است.

اگر می‌خواهید شیرینی‌ها جویدنی و نرم‌تر شوند؛ می‌توانید آوکادو را جایگزین نیمی از کره در دستور پخت شیرینی کنید.

 

پوره سیب

یکی دیگر از جایگزین‌های کره در تهیه دستورهایی مانند کیک، استفاده از پوره سیب است.

پوره سیب می‌تواند شیرینی کیک شما را تا حدی تامین کرده و کالری و چربی آن را از بین ببرد.

 

پوره آلو

دنبال یک جایگزین برای شکلات و دارچین هستید؟ پوره آلو می‌تواند انتخاب مناسبی باشد.

آلو به دلیل داشتن چربی و کالری کم، شیرینی شما را سالم‌تر خواهد کرد. می‌توانید پوره آلو را جایگزین تمام کره لازم در دستور پخت شیرینی‌تان کنید.

 

روغن کانولا

اگر قصد تهیه اسنک با کمترین چربی اشباع شده، کلسترول و نمک را دارید؛ نصف پیمانه کره آب شده را با نصف پیمانه روغن کانولا جایگزین کنید.

روغن کانولا از گیاه کلزا به دست می‌آید و به عنوان یک روغن سالم و سلامتی‌بخش معرفی شده است.

 

ماست چکیده پرچرب

ماست چکیده جایگزین سالمی برای کره است. ماست به دلیل داشتن کلسیم، به استحکام استخوان‌ها و حفظ سلامتی کمک می‌کند.

برای کم کردن کالری و چربی اشباع شده غذاها می‌توانید نصف پیمانه کره را با یک چهارم پیمانه ماست چکیده پرچرب جایگزین کنید.

برچسب ها:

پخت و پز کره آشپزی

natliofficial
ساعات کاری فروشگاه: شنبه تا جمعه از 7 صبح تا 11 شب
فروشگاه در روزهای تعطیل باز است.
صدای مشتری (VOC)
تلفن انتقادات: 88517068
پیامک انتقادات: 3000909068